Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako volim kada neko trpa ovu Barcelonu ,pa ima li sta sladje ,posle zalgirisa najodvratnija ekipa,debela borba za prvo mesto u odvratnosti
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valensija ima dva i po ozbiljna igraca u rosteru i bar pet rekreativaca. Nesvakidasnja magija gosn Martineza je ovaj njihov skor. 3
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, fradler said: Valensija ima dva i po ozbiljna igraca u rosteru i bar pet rekreativaca. Nesvakidasnja magija gosn Martineza je ovaj njihov skor. Nece oni ovako moci da izdrze pogotov ako ih neka povreda secne,oni su ove sezonu ubedljivo najzdravija ekipa,ocekujem ih max u plej inu.Pasce oni na tabeli polako 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Nece oni ovako moci da izdrze pogotov ako ih neka povreda secne,oni su ove sezonu ubedljivo najzdravija ekipa,ocekujem ih max u plej inu.Pasce oni na tabeli polako Naravno da ih zdravlje služi kad im je potrošnja na sve igrače ravnomerno raspoređena. Ni jedan igrač ne igra više od 20min.
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, fradler said: Valensija ima dva i po ozbiljna igraca u rosteru i bar pet rekreativaca. Nesvakidasnja magija gosn Martineza je ovaj njihov skor. Ovo je tesko preterivanje. Ali da, roster na papiru i nominalna vrednost tima su dosta ispod igre i polozaja na tabeli. Stvarno vrhunski posao Pedra za sada. Recimo Srki Radojevic 3 puta ponavlja kako Valensija ima znacajno jaci roster nego Paris. A ja mislim obrnuto, meni je Paris jaci na papiru. Edited 1 hour ago by Losmi17 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro je ovo posložio coach Penjaroja ali videćemo može li protiv mojeg 100% učinka kad gledam komšije.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Sector said: Marinković je partizanov Davidovac. Davidovac bar ima mozak dobri moj Sektore 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Monako razbio Barsu u Blaguarni. 1 hour ago, Sector said: Španac je baš utegao odbranu KKP. Ova utakmica bi mogla biti prekretnica. 1 hour ago, Losmi17 said: Strasan posao za ovako kratko vreme trenera Penjaroje. 36 minutes ago, Урош19 said: Dobro je ovo posložio coach Penjaroja ali videćemo može li protiv mojeg 100% učinka kad gledam komšije. Momci sta kazete poslozio? 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rezultat nije realan. Dosta bolji danas Partizan u odnosu na poslednjih par meceva. 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igrao srpski klub i ucinak srpskih igraca 0 poena? Ok ako je ovo nekom fora, na sve to metla bi. Nebitno Zvezda ili Partizan, ako ne budemo u top10 ja iskreno vise necu patit za ovim "pojačanjima" 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, crni96 said: Igrao srpski klub i ucinak srpskih igraca 0 poena? Ok ako je ovo nekom fora, na sve to metla bi. Nebitno Zvezda ili Partizan, ako ne budemo u top10 ja iskreno vise necu patit za ovim "pojačanjima" A zasto se javite samo kada igra KKP i nama su domaci na margini uglavnom. 1
Chaos Is Me Posted 55 minutes ago Author Posted 55 minutes ago Asvel se razgoropadio, taman da se dostojno oproste.
Recommended Posts