Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 hours ago, Magia said:

Doceka i ti sto si se zalio stalno na patkometrijske postove za Obradovica svojim 5min za prezimenjaka.

Posted

Ako Zvezda i Partizan ove sezone "ne pomjere granicu" u Evroligi ja im od srca želim da se smanje budžeti i da se okrene malo domaćim igračima. Svedno nemamo budućnost u evropi. Pa jbt sve sami stranci a rezultati preslikani, bukvalno prismrdit ne možemo. Ajd što tušimo naše mlade srpske igrače, nego mi je muka od ovih crnaca i njihovog preseravanja. Tuga šta ljudi rade.

• Ha-ha 3
Posted

Апсолутно исти меч као против Звезде, само што је тада Звезда одлучила да се самоубије. Чини се да Душко није блесав ко Саша. 

• Like 11
Posted

Sad se Edvards kurči, a Virtus je preokrenuo utakmicu u svoju korist kad ga Duško klupirao. Krenuli su daleko organizovanije da igraju.

• Like 1
Posted

Naravno da niko nije lud da prokocka +15 protiv ovakve ekipe kao što je trenutno Partizan. Napraviš nekoliko taktičkih faulova, udvojiš Vašingtona, neka se oslobodi lopte. U napadu se sigurno ne možeš toliko raspasti ako imaš iole kvaliteta. Ubacićeš po neki koš da zatvoriš utakmicu. 

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

udvojiš Vašingtona, 

Svako udvajanje Vašingtona bio je propali napad Partizana.

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Naravno da niko nije lud da prokocka +15 protiv ovakve ekipe kao što je trenutno Partizan. Napraviš nekoliko taktičkih faulova, udvojiš Vašingtona, neka se oslobodi lopte. U napadu se sigurno ne možeš toliko raspasti ako imaš iole kvaliteta. Ubacićeš po neki koš da zatvoriš utakmicu. 

images-11.jpg

• Ha-ha 4
Posted

Kakvu ratničku ekipu je napravio Dule, baš po njegovom ukusu. Počeli su da skupljaju bodove i na gostovanjima.

Nadam se da su se zadovoljili sa jednim brejkom u BG za ovu nedelju.

Posted
3 minutes ago, mister-no said:

Posni je meni, ne može.

I riba je masna 😆

Sad ne znam je ovaj Virtus zajeban il su komšije dotakle dno? Al ako su dotakle dno kako nas bre dobiše? 

Posted (edited)

Душко шмекер, не пробада дубље. 

Апсолутно никакве промјене у игри Партизана. Меч пролази поред Мирка, ни за шта се не пита. 

Чак не мислим ни да ће промјена тренера нешто промјенити. Став, склоп карактера, енергија око и у клубу је баш нула. Могла је побједа над Звездом то промјенити, али драго ми је да није, дабоме.

Edited by Big Ticket