Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakva je ovo odbrana Brauna nad Niangom? Bukvalno ga pušti da prođe.
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 hours ago, Magia said: Doceka i ti sto si se zalio stalno na patkometrijske postove za Obradovica svojim 5min za prezimenjaka.
Borky Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vec vidim nas u petak kako udvajamo ovog Alstona sa Edvarsa i ide lagano rekord karijere. 🤦♂️
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako Zvezda i Partizan ove sezone "ne pomjere granicu" u Evroligi ja im od srca želim da se smanje budžeti i da se okrene malo domaćim igračima. Svedno nemamo budućnost u evropi. Pa jbt sve sami stranci a rezultati preslikani, bukvalno prismrdit ne možemo. Ajd što tušimo naše mlade srpske igrače, nego mi je muka od ovih crnaca i njihovog preseravanja. Tuga šta ljudi rade. 3
Big Ticket Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Апсолутно исти меч као против Звезде, само што је тада Звезда одлучила да се самоубије. Чини се да Душко није блесав ко Саша. 11
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sad se Edvards kurči, a Virtus je preokrenuo utakmicu u svoju korist kad ga Duško klupirao. Krenuli su daleko organizovanije da igraju. 1
Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naravno da niko nije lud da prokocka +15 protiv ovakve ekipe kao što je trenutno Partizan. Napraviš nekoliko taktičkih faulova, udvojiš Vašingtona, neka se oslobodi lopte. U napadu se sigurno ne možeš toliko raspasti ako imaš iole kvaliteta. Ubacićeš po neki koš da zatvoriš utakmicu. 8 1
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: udvojiš Vašingtona, Svako udvajanje Vašingtona bio je propali napad Partizana. 1
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Naravno da niko nije lud da prokocka +15 protiv ovakve ekipe kao što je trenutno Partizan. Napraviš nekoliko taktičkih faulova, udvojiš Vašingtona, neka se oslobodi lopte. U napadu se sigurno ne možeš toliko raspasti ako imaš iole kvaliteta. Ubacićeš po neki koš da zatvoriš utakmicu. 4
Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Što njima ne ubaci Vašington 30 poena za četvrtinu? Uđeš u teren, pokazuješ nešto rukama, podigneš tenziju. To je suština vođenja tima. Obradović kao prozaični starac pored koga prolazi život.
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, crni96 said: Da je da se ne omaste za Svetog Nikolu Posni je meni, ne može. 2
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvu ratničku ekipu je napravio Dule, baš po njegovom ukusu. Počeli su da skupljaju bodove i na gostovanjima. Nadam se da su se zadovoljili sa jednim brejkom u BG za ovu nedelju.
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: Posni je meni, ne može. I riba je masna 😆 Sad ne znam je ovaj Virtus zajeban il su komšije dotakle dno? Al ako su dotakle dno kako nas bre dobiše?
Big Ticket Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Душко шмекер, не пробада дубље. Апсолутно никакве промјене у игри Партизана. Меч пролази поред Мирка, ни за шта се не пита. Чак не мислим ни да ће промјена тренера нешто промјенити. Став, склоп карактера, енергија око и у клубу је баш нула. Могла је побједа над Звездом то промјенити, али драго ми је да није, дабоме. Edited 6 hours ago by Big Ticket
Recommended Posts