rodriguez Posted Tuesday at 09:42 AM Posted Tuesday at 09:42 AM imaš zanimljiv osvrt na utakmicu sa KKP onog hrvatskog analitičara, jedan od 2 zaključka pored nepripremljenosti tima na preuzimanja pre svega Tajrika je što SO nema nikakve set pieces u igri pa se oslanja na ISO, a to je pojačao primerima iz vremena kada je vodio Monako on bukvalno kao da pravi alibi:
JPM Posted Tuesday at 09:48 AM Posted Tuesday at 09:48 AM (edited) Slažem se da je Saša kriv, nije Butler sam odlučio da igra kao Tarzan. Daj mi tu analizu tog Hrvata. Edited Tuesday at 09:50 AM by JPM
rodriguez Posted Tuesday at 11:28 AM Posted Tuesday at 11:28 AM Izvoli, ovo je osnovni tekst koji je posle dopunjavao digresijama u tvitovima, kačiću kako budem nalazio samo da prvo poradim nešto i ne dobijem otkaz bzvz zbog blejaže ovde https://basketballsphere.com/en/euroleague-analysis-partizan-vs-crvena-zvezda/ 1
Chaos Is Me Posted Tuesday at 02:21 PM Author Posted Tuesday at 02:21 PM Ogroman radnik je Toko i zaslužio je sve u karijeri. Posebno je impresivan način na koji govori o igranju za nacionalni tim, a dobro je poznato da u njegovom slučaju to nisu samo prazne fraze već je i bukvalno svesno rizikovao dosta toga u karijeri zarad nacionalnog tima. Ljudina. 20
odupri se ludilu Posted Tuesday at 02:56 PM Posted Tuesday at 02:56 PM Večeras baš zanimljivo košarkaško veče ali Fener - Pao e to to se mora gledati. Iako tipujem Milano-Real kao najgledljiviju utakmicu.
rodriguez Posted Tuesday at 03:10 PM Posted Tuesday at 03:10 PM eh kad bi moglo da ataman izgubi a šaras ne dobije.... onaj njegov fizikalac THT će nam u slučaju pobede fenera sesti na kičmu svima a to ne merem izdržati
NikadProtivŽelimira Posted Tuesday at 03:17 PM Posted Tuesday at 03:17 PM Baš zanimljivo veče večeras. Dubai-Makabi preti da bude utakmica sa mnogo poena, atraktivnih poteza i glupih odluka. Probao bih više poena i dvicu na Makabi, volim. Fener-PAO primarna utakmica za mene večeras, jedva čekam. Svi epilozi su mi u opticaju, a nadam se nekom produžetku. Hapoel-Komšije, ovih 1.40 mi je malo mnogo na Hapoel, koliko god da dobro igraju i dobro stoje na tabeli. Ne bih se iznenadio da komšije serviraju jednu bauns-bek pobedu, a svakako verujem da je hendikep -10 tip sa dosta vrednosti. Komšijska bekovska linija može dobro da parira za sada ponajboljoj, a deluje da u Butleru i Grahamu ima još mnogo rezerve... Oly-Valencia, ovde očekujem dosta laktanja, fizikalnu košarku gde pokušavam da vidim kako će Valensija izvući nešto ali ne uspevam. Voleo bih da bude iznenađenja, ali... Milano-Real, druga odlična utakmica u najavi večeras, kladže blago favorizuju Real, i mogu da razumem zašto... ali mi nešto miriše na dobro veče za Zakarija, što ću i ispratiti. Pariz-Barselona, nešto mi smrdi na kamenjarsko veče domaćih, voleo bih da Barsini veterani nastave na visokom nivou... a i Pariz nam je konkurent. 2
propolis Posted Tuesday at 04:18 PM Posted Tuesday at 04:18 PM Lepo igra Mekinli Rajt i deluje da se aklimatizovao na EL i ako ovako nastavi biće u top 5 PG EL.
MrTripleDouble Posted Tuesday at 04:33 PM Posted Tuesday at 04:33 PM Kratak je put na forumu od ABA liga igraca do top 5 el pg 1
wing Posted Tuesday at 04:35 PM Posted Tuesday at 04:35 PM (edited) Dubai - Makabi tekma bez publike. Groteska ove lige. Ne zna se čije učešće predstavlja veću neregularnost. Dubai, klub iz Azije i najudaljenija destinacija za većinu klubova, ulazi na glavnu kapiju u EL kupovinom petogodišnje licence a ne može garantovati bezbednost izraelskim timovima u svojoj dvorani ili Makabi koji već drugu sezonu igra u Pioniru...jer jebiga, rat. Verovatno se i vraćaju čarterom odmah nakon tekme jer bi obezbedjenje njihovog prespavanja tamo koštalo domaćina ko svetog Muhameda kajgana. Atmosfera u kokakoli od 15k mesta: ...samo zvuk patika koje skiče kao umorna deca u tržnom centru. Edited Tuesday at 05:18 PM by wing 5
propolis Posted Tuesday at 04:39 PM Posted Tuesday at 04:39 PM 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Kratak je put na forumu od ABA liga igraca do top 5 el pg Mekinli Rajt disagree...niko mu to nije poklonio.
MrTripleDouble Posted Tuesday at 04:57 PM Posted Tuesday at 04:57 PM 16 minutes ago, propolis said: Mekinli Rajt disagree...niko mu to nije poklonio. pre samo par nedelja na ovoj temi provejavali komentari da nije EL kalibar
propolis Posted Tuesday at 05:02 PM Posted Tuesday at 05:02 PM 1 minute ago, MrTripleDouble said: pre samo par nedelja na ovoj temi provejavali komentari da nije EL kalibar Nisam to ispratio,ali ako nastavi ovako biće u vrhu sigurno.
suptil Posted Tuesday at 05:10 PM Posted Tuesday at 05:10 PM Zar Avramovic nije polomio rebro? Bila je prica odsustvo mesec dana... 1
GameChanger Posted Tuesday at 05:11 PM Posted Tuesday at 05:11 PM Zar nije Aleksa slomio rebro? Evo coveka ore parket bukvalno, a bile su prica da ga ceka nova duga pauza Just now, suptil said: Zar Avramovic nije polomio rebro? Bila je prica odsustvo mesec dana... Pretece me kolega za 2 sekunde
Don Dusko Posted Tuesday at 05:11 PM Posted Tuesday at 05:11 PM Da i ja se pitam je li dobro vidim...Kako sad igra?
suptil Posted Tuesday at 05:12 PM Posted Tuesday at 05:12 PM 1 minute ago, GameChanger said: Pretece me kolega za 2 sekunde Resavska skolo 😄 1
Žilee Posted Tuesday at 05:13 PM Posted Tuesday at 05:13 PM 9 minutes ago, propolis said: Nisam to ispratio,ali ako nastavi ovako biće u vrhu sigurno. Posluzilo ga je i to sto nema ni Muse ni Bejkona ,pa je sve palo na njega sa loptom,ovim ostali ludaci ne spustaju toliko loptu u dribling,tako da sve od njega zavisi. 1
wing Posted Tuesday at 05:23 PM Posted Tuesday at 05:23 PM (edited) 8 minutes ago, Don Dusko said: Kakva igracina je Ife. Ife rešio da naplati ono džonjanje u naftalinu i pored okolnosti da je ovu loptu od kuće doneo lično Voker Čevrti. Edited Tuesday at 05:25 PM by wing
Žilee Posted Tuesday at 05:29 PM Posted Tuesday at 05:29 PM Na stranu ovo brutalno kucanje Kabengelea,ali ovo njegovo smejanje a pritom gube u tom momentu 11 razlike mi stvarno nema smisla. Ne bih se ja tako smejao ,na kraju ce Sorkin zadnji da se smeje 1
Volter Posted Tuesday at 05:35 PM Posted Tuesday at 05:35 PM Na kraju će izgleda Makabi i ovu utakmicu izgubiti. Neverovatno koliko utakmica su izgubili zbog poslednje četvrtine, pogube se.
Don Dusko Posted Tuesday at 05:38 PM Posted Tuesday at 05:38 PM 21 minutes ago, Don Dusko said: Kakva igracina je Ife. Igracina!
Recommended Posts