Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad se samo sjetim kako su mnogi reagovali kad sam stavio Duska Ivanovica na 9 mjesto prosle sezone EL trenera... Ali polako tek ce Sef Stanice da demantuje pojedine.

Ove godine budzet je vjerovatno medju zadnja 3 u EL, a sigurno za oko 10ak manji nego Zvezdin i Partizanov, vidicemo da li ce to znaciti ili ne.

U petak u gostima protiv Valensije, idemo po 2/2.

Posted

Odgledao sam, posle Partizana, i Zvezdu, i jel, kao partizanovac navijao za Armani. Jebeš ga, ne mogu protiv sebe. Ipak, nije mi melem na ranu uopšte. Sve na stranu, jako, jako mi se ne sviđa roster KKCZ, i posao koji ste odradili u prelaznom roku. Nas je Dubai nadojio, doslovno; ali ostaje neki utisak da mi možemo dosta bolje, a da li ćemo, ne bih znao. Uglavnom, deluje da je naš plafon ipak znatno viši od ovoga što smo odigrali večeras. Sa druge strane, bez želje da patkometrišem, a i nemam prostora ni argumenata, lični utisak je da je Zvezda ekipa za donji deo EL. Svih prošlih sezona, bez obzira na rezultate, koji su nekad bili dobri, ili manje dobri, osećaj je bio da ste nezgodna ekipa i da možete da svima. Dokazano više puta. Čak sam vas doživljavao nekako kao dark horse EL, iako to nikad nije isterano do kraja. Sad, sve suprotno, totalno nedefinisana ekipa, bez isprofilisanog lidera, okej, rano je, ali nema za sad ni u tragovima ko bi, i ko će biti go to guy. Kao neki Makabi, u sezonama traženja, za nama, nabacani igrači. Kalinić mi je i dalje najjači igrač tu, što je u najmanju ruku kritično s obzirom da je ušao u godine, i nije to onaj Kalinić, top 3 krila Evrope. Kapiram i da vam fale igrači, očekivanja su velika od Grejema, ali da li je to taj igrač koji će svojeručno pobeđivati? Em deluje krhko, em nije igrao kompetitivnu košarku pitaj Boga od kad. Ostavljam prostora da sam poranio u procenama i prognozi dometa ekipe, ali baš mi imate nizak plafon ove sezone. Moneke, okej momak, energy guy, dobar za atmosferu, pumpanje navijača i adrenalina, ali ne i lider, ne vođa. Karter, zanimljiv igračić, lep za oko, ali zelen još za Evroligu. 

Da sumiram, mislim da bez nekog pojačanja, možda i dva, i to ne prosečnog, već nekog kapitalnog i to koliko juče - Zvezda će imati jako tešku sezonu. 

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Dubai se razlikuje od KKCZ i KKP situacije.

Tamo neki bogati seik baca svoje pare a vamo drzava daje nase pare. 

Šeici su bukvalno država.

• Like 1