Dule Pacov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dialo energijom u odbrani i napadu najvise doprineo prilasku Monaka sad, mnogo me podseca na Kalinu iz prajma.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Delfinarijum said: Startne petorke Efesa iz sezone koju je progutala korona, da ne pricam Real sa Doncicem I Fener sa Bogdanom kad je osvoji su mi bolje, ovako na prvu loptu Petorka Micić, Larkin, Kruno, Singleton i Plajs mi je značajno slabija od ove Panatine. Bogdan, a posebno Luka su klasni igrači, ali overall petorke sa njima su takođe slabije. Eto jedino te Fenerove petorke sa Bogdanom mogu da se porede, po meni.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahahah Armani. Toliko nestabilnu ekipu odavno nisam video. 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Volter said: Brutalna je bila i petorka Partizana sa Egzumom, Panterom, Nanelijem, Lidejom i Lesorom. Znam da ti neće biti lako ovo kad pročitaš, al morao sam. 1 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Krecu sudije da navlace za PAO ,liga je skuvana . Umesto koraci Lessora ,Slukas daje trojke,sudija daje tehnicku Bertansu i Golemcu.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mekinli Rajt je ipak limitiran plej.Sto ne znaci da je los igrac.
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @Žilee Ja nisam siguran da su bili koraci Lesora, pre mi deluje da je sve bilo čisto. A što se tiče tehničkih, malo su dobili koliko su skakali. Edited 1 hour ago by Knipex
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milano je definicija luzerske ekipe, strovaljeni milioni tokom godina, menjaju se rosteri, treneri, preplacuju igraci, ali jedno je konstanta, da ce uvek naci nacin da useru sezonu 3
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Knipex said: @Žilee Ja nisam siguran da su bili koraci Lesora, pre mi deluje da je sve bilo čisto. A što se tiče tehničkih, malo su dobili koliko su skakali. Svi u dvorani videli korake ,ali sudije jok,nisu oni skakali bez razloga bas to toliko,da su svirani koraci ne bi bilo tehnckih gresaka ni trojke.
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prezaljeni Monako sa 9 aktivnih igraca u rosteru, nicim izazvan, 3 pobede za redom
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Žilee said: Svi u dvorani videli korake ,ali sudije jok,nisu oni skakali bez razloga bas to toliko,da su svirani koraci ne bi bilo tehnckih gresaka ni trojke. E ako je ovo dokaz da su bili koraci onda u redu. Što se tiče tehničkih, bez obzira na suđenje to se ne radi jer samo štetiš sebi. Ajde trener da izvrši pritisak i dobije tehničku, ali igrači to ne treba da radd. Seti se kako su igrači Zvezde reagovali na suđenje u Oaki. Smireno i bez burnih reakcija, jer su takve instrukcije dobili. Dakle može se.
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ocekivao sam da ce se Monako raspasti,zbog nedaca koje su ih snasle,ali pogresih🙂 o Armaniju su kolege sa foruma vec sve rekle...
Žilee Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 10 minutes ago, Knipex said: E ako je ovo dokaz da su bili koraci onda u redu. Što se tiče tehničkih, bez obzira na suđenje to se ne radi jer samo štetiš sebi. Ajde trener da izvrši pritisak i dobije tehničku, ali igrači to ne treba da radd. Seti se kako su igrači Zvezde reagovali na suđenje u Oaki. Smireno i bez burnih reakcija, jer su takve instrukcije dobili. Dakle može se. To je zargonski receno,nikakav dokaz covek je usitnio napravio 3 4 koraka i tjt.
Žilee Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Musa i Bejkon rodjeni gubtnici Dok sa druge strane Nan i NHD rodjeni pobednici.
Вујке Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Нан је вероватно најбољи играч којег сам икада гледао у европској кошарци... Невероватно какву четвртину игра против Дубаија. Делује да може да постигне кош кад год хоће, одакле год хоће. Буквално ме подсећа на Џордана из прајма. Још једна ствар, утисак је да је Најџел Хејс Дејвис био коцкица која је потребна Панатинаикосу да све легне на своје место. Мислим да су фаворити за освајање лиге Edited 42 minutes ago by Вујке 1
Knipex Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 6 minutes ago, Žilee said: To je zargonski receno,nikakav dokaz covek je usitnio napravio 3 4 koraka i tjt. Ako izuzmemo tu situaciju, gde uopšte nisam siguran da su bili koraci, suđenje je odlično. Bukvalno nikakvo navlačenje, ni za PAO ni za Dubai. Potpisao bih da Zvezdi tako sude svaku utakmicu. Dubai sam sebe ubija. Prvo silovanjem Bertansa i Bejkona a onda i promašenim bacanjima u završnici. PAO "samo" ima vrhunske igrače koji su najbolji kad je najteže. Ne volim ih kao ekipu, ali to nije razlog da se ne prizna da su majstori. 1
Don Dusko Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Jebiga to je kvalitet.Nan i NHD trojke preko ruke i bum gotova tekma. 1
Recommended Posts