Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Delfinarijum said:

Startne petorke Efesa iz sezone koju je progutala korona, da ne pricam Real sa Doncicem I Fener sa Bogdanom kad je osvoji su mi bolje, ovako na prvu loptu

Petorka Micić, Larkin, Kruno, Singleton i Plajs mi je značajno slabija od ove Panatine. Bogdan, a posebno Luka su klasni igrači, ali overall petorke sa njima su takođe slabije. Eto jedino te Fenerove petorke sa Bogdanom mogu da se porede, po meni.

Posted
29 minutes ago, Volter said:

Brutalna je bila i petorka Partizana sa Egzumom, Panterom, Nanelijem, Lidejom i Lesorom. Znam da ti neće biti lako ovo kad pročitaš, al morao sam. :smiley53:

drzavni-posao-uzmi-pistolj.gif

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Krecu sudije da navlace za PAO ,liga je skuvana .

Umesto koraci Lessora ,Slukas daje trojke,sudija daje tehnicku Bertansu i Golemcu.

Posted (edited)

@Žilee

Ja nisam siguran da su bili koraci Lesora, pre mi deluje da je sve bilo čisto. A što se tiče tehničkih, malo su dobili koliko su skakali.

Edited by Knipex
Posted

Milano je definicija luzerske ekipe, strovaljeni milioni tokom godina, menjaju se rosteri, treneri, preplacuju igraci, ali jedno je konstanta, da ce uvek naci nacin da useru sezonu

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

@Žilee

Ja nisam siguran da su bili koraci Lesora, pre mi deluje da je sve bilo čisto. A što se tiče tehničkih, malo su dobili koliko su skakali.

Svi u dvorani  videli korake ,ali sudije jok,nisu oni skakali bez razloga bas to toliko,da su svirani koraci ne bi bilo tehnckih gresaka ni trojke.

Posted
2 minutes ago, Žilee said:

Svi u dvorani  videli korake ,ali sudije jok,nisu oni skakali bez razloga bas to toliko,da su svirani koraci ne bi bilo tehnckih gresaka ni trojke.

E ako je ovo dokaz da su bili koraci onda u redu. 

Što se tiče tehničkih, bez obzira na suđenje to se ne radi jer samo štetiš sebi. Ajde trener da izvrši pritisak i dobije tehničku, ali igrači to ne treba da radd. Seti se kako su igrači Zvezde reagovali na suđenje u Oaki. Smireno i bez burnih reakcija, jer su takve instrukcije dobili. Dakle može se.

Posted

Ocekivao sam da ce se Monako raspasti,zbog nedaca koje su ih snasle,ali pogresih🙂 o Armaniju su kolege sa foruma vec sve rekle...

Posted
10 minutes ago, Knipex said:

E ako je ovo dokaz da su bili koraci onda u redu. 

Što se tiče tehničkih, bez obzira na suđenje to se ne radi jer samo štetiš sebi. Ajde trener da izvrši pritisak i dobije tehničku, ali igrači to ne treba da radd. Seti se kako su igrači Zvezde reagovali na suđenje u Oaki. Smireno i bez burnih reakcija, jer su takve instrukcije dobili. Dakle može se.

To je zargonski receno,nikakav dokaz covek je usitnio napravio 3 4 koraka i tjt.

Posted (edited)

Нан је вероватно најбољи играч којег сам икада гледао у европској кошарци... Невероватно какву четвртину игра против Дубаија. Делује да може да постигне кош кад год хоће, одакле год хоће. Буквално ме подсећа на Џордана из прајма.

Још једна ствар, утисак је да је Најџел Хејс Дејвис био коцкица која је потребна Панатинаикосу да све легне на своје место. Мислим да су фаворити за освајање лиге

Edited by Вујке
  • WOW 1
Posted
6 minutes ago, Žilee said:

To je zargonski receno,nikakav dokaz covek je usitnio napravio 3 4 koraka i tjt.

Ako izuzmemo tu situaciju, gde uopšte nisam siguran da su bili koraci, suđenje je odlično. Bukvalno nikakvo navlačenje, ni za PAO ni za Dubai. Potpisao bih da Zvezdi tako sude svaku utakmicu.

Dubai sam sebe ubija. Prvo silovanjem Bertansa i Bejkona a onda i promašenim bacanjima u završnici. PAO "samo" ima vrhunske igrače koji su najbolji kad je najteže. Ne volim ih kao ekipu, ali to nije razlog da se ne prizna da su majstori.

• Like 1