Borca Posted yesterday at 07:00 PM Posted yesterday at 07:00 PM Sportando prenosi da su Nicolò Melli i Fenerbahce blizu dogovora o produzetku saradnje, a da je Mike James interesantan Barseloni u okviru letnje rekonstrukcije tima koju planiraju.
m0k1 Posted yesterday at 07:22 PM Posted yesterday at 07:22 PM Barselona dovodi samo 35+ igrace izgleda.
Gudura Posted yesterday at 09:02 PM Posted yesterday at 09:02 PM 1 hour ago, Borca said: Sportando prenosi da su Nicolò Melli i Fenerbahce blizu dogovora o produzetku saradnje, a da je Mike James interesantan Barseloni u okviru letnje rekonstrukcije tima koju planiraju. Starina Mike James i rekonstrukcija....ko da zidas BW soliter svapskom ciglom😀
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Daniel Oturu je izlgeda slobodan na leto,mislim da ce Hapoel ponuditi ekstra ugovor da ga produzi,ali me ne bi zacudilo tipa Fener da uskoci tu.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Bogat večerašnji program, najzanimljivije bi trebalo da bude u Sarajevu, Valensiji i Madridu. Monako - Armani je isto važna utakmica za playin rasplet. Nadam se i da buđavi Efes može da iznenadi Barselonu koja se suklja već neko vreme, mada teška priča tu.
GameChanger Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Daniel Oturu je izlgeda slobodan na leto,mislim da ce Hapoel ponuditi ekstra ugovor da ga produzi,ali me ne bi zacudilo tipa Fener da uskoci tu. Fener place za dobrim centrom vec dve sezone, ali Oturu i sada ima 2m po sezoni ili malo manje, pa ko voli nek izvoli. Od nesto jeftinijih resenja mogli bi da zagrizu za Hejsa iz Monaka, naseg Buku ili cak Holmsa.
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, GameChanger said: Fener place za dobrim centrom vec dve sezone, ali Oturu i sada ima 2m po sezoni ili malo manje, pa ko voli nek izvoli. Od nesto jeftinijih resenja mogli bi da zagrizu za Hejsa iz Monaka, naseg Buku ili cak Holmsa. Cak sta vise ,mislim da ce biti dobra borba za Holmsa,idealan fit bi bio za Fener iskreno.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kevarius Hejs uz Melija bi odlično legao Sarasu i da Birc ostane kao ispomoc, imali bi u tom slučaju 3 odlična defanzivca, a Saras je pokazao koliko je bitniji defanzivni tip centra od čistog napadača. Njima pre na 4 treba klasa, npr Piters bi im legao fino.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Makabi igra ozbiljno dobro. Igraju brzo, mnogo kretnji, ali izuzetno smisleno i tačno. Svidja mi se kako Katas to vodi. 👌
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Holac koji daje 10 poena zalgirisu sa 4/4 iz igre ,sta sve necu videti.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Startna petorka Panate: Grant, Nan, Osman, NHD i Lesor. Ne sećam se kad/dal je u EL igrala jača petorka. Ne igraju imena, ali ako ne osvoje, nek se ugase, a kumara i Ataman zajedno na pecanje.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Piroćanac radi posao na poluvremenu na krilima koćnog Holatza ali pitanje koliko će izdržati u nastavku.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Piroćanac ne vodi Bajern na ovom meču nego pomoćnik Mutapčić. 1
Delfinarijum Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, Čvarkov said: Startna petorka Panate: Grant, Nan, Osman, NHD i Lesor. Ne sećam se kad/dal je u EL igrala jača petorka. Ne igraju imena, ali ako ne osvoje, nek se ugase, a kumara i Ataman zajedno na pecanje. Startne petorke Efesa iz sezone koju je progutala korona, da ne pricam Real sa Doncicem I Fener sa Bogdanom kad je osvoji su mi bolje, ovako na prvu loptu
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, Čvarkov said: Startna petorka Panate: Grant, Nan, Osman, NHD i Lesor. Ne sećam se kad/dal je u EL igrala jača petorka. Ne igraju imena, ali ako ne osvoje, nek se ugase, a kumara i Ataman zajedno na pecanje. Brutalna je bila i petorka Partizana sa Egzumom, Panterom, Nanelijem, Lidejom i Lesorom. Znam da ti neće biti lako ovo kad pročitaš, al morao sam. 1 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kaboklove trojke u dresu Dubaija su 11/13. Nije bog zna kakav uzorak, ali respektabilnih 85%. Sećam se da je i u Partizanu počeo s nekim bolesnim procentom za tri, tipa 9/10 na prvih nekoliko tekmi. Nit mekše ruke, nit veće dileje. Edited 1 hour ago by fradler
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evroliga ko u inat da radi sa terminima, mnogo zanimljivih utakmica i sve ugurali večeras a sutra samo jedna. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Don Dusko said: Okrenuce Fener Makabi. Dusko postao Meklaud.
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, GameChanger said: Fener place za dobrim centrom vec dve sezone, ali Oturu i sada ima 2m po sezoni ili malo manje, pa ko voli nek izvoli. Od nesto jeftinijih resenja mogli bi da zagrizu za Hejsa iz Monaka, naseg Buku ili cak Holmsa. Zar Izundu nema ugovor sa nama i za narednu sezonu?
Recommended Posts