Žilee Posted March 20 Posted March 20 Ja se stvarno divim ovom zalgirisu(iz dna duse ih mrzim) ali ovo kako oni ubace 53 poena i to realu za poluvreme sa sve ovim drvosečama Brazdeikis Ulanovas Giedraitis Birutis Sleva ....evo ne znam
Volter Posted March 20 Posted March 20 (edited) Povreda Melija je i napravila problem Feneru, ali i dalje su oni jaki, normalno posle onakvog perioda da dođe malo i do pada, bolje sada nego kad krene plej-of. Meni su oni i dalje prvi favoriti. Auuu Taker Edited March 20 by Volter
Don Dusko Posted March 20 Posted March 20 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Okreće ovo Fener u drugom.
MrTripleDouble Posted March 20 Posted March 20 Milano ne sme da odnese pobedu iz Istambula po cenu glave. Jedno 10 faula nisu svirana domacinu samo u prvih 5 minuta trece cetvrtine. 1
Elevator Operater Posted March 20 Posted March 20 (edited) Zvezda ima svojih kikseva, ali kvalitetom i dubinom potpuno pripadaju prvom ešalonu EL ove sezone. Sjajna igra u Atini protiv po imenima strahovitog PAO Edited March 20 by Elevator Operater
Smrtokapa Posted March 20 Posted March 20 16 minutes ago, Elevator Operater said: protiv po imenima strahovitog PAO Užas zaista. Samo još Majkl Džordan fali da im uđe sa klupe.
crni96 Posted March 20 Posted March 20 Kakvo kolo užas. I na svu muku Žalgiris dobi Reala jbt.. ajde bre jbt
Elevator Operater Posted March 20 Posted March 20 Ove el ribe sa mikrofonom se sve rade facijalno u istom salonu/ordinaciji, izgleda. 3
Tex_Willer Posted March 20 Posted March 20 Ne moze se igrati, isto kao kkp real situacija, 1 mali jebeni faul na svu agresivnost ljudi sviraju Panati. 1
Chaos Is Me Posted March 20 Author Posted March 20 Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu.
Don Dusko Posted March 20 Posted March 20 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu. Abaligaskom kazes? Spoiler
Taki Posted March 21 Posted March 21 3 hours ago, Chaos Is Me said: Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu. Ko im još fali?
Drug Crni Posted March 21 Posted March 21 "Crta" se Zvezdin poraz u Vitoriji. Jeste, ima Baskonija 7.poraza zaredom..ali zna se kako Zvezda igra takve utakmice (koje mora da dobije)..Baskijci uopšte nisu toliko loši, proradiće i njima sportski inat i moraće da odigraju i neki dobar meč, a to će biti protiv Zvezde, normalno.. Bez bar jednog trijumfa u Španiji, Zvezda je "ugasila"
Borca Posted March 23 Posted March 23 58 minutes ago, Dzo23 said: Tabelini nije više trener Pariza. 27-godisnji asistent Julius Thomas (bio asistent i kod Iisalo-a i kod Splitter-a) ce preuzeti vodjenje tima u narednom periodu.
NMX Posted March 23 Posted March 23 1 hour ago, Dzo23 said: Tabelini nije više trener Pariza. Sjebo ga Coa, lagano 2 25 1
aleksa7 Posted March 23 Posted March 23 Табелини је био осуђен на пропаст кад се председник наш јавио летос да га обаспе хвалоспевима јер је добио Звезду на припремама. Тада му је у надахнутом излагању пројектовао прво или друго место у Евролиги. Не беше далеко на крају... четврти... али од назад. Шалу на страну, могуће да је пред њим добра каријера, али од клетве баксуза није ни он могао побећи. 🤷♂️
Recommended Posts