Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Ja sam stekao utisak da kada se treneri i ekipe spreme za Paris i njihov ritam da ih uglavnom i ukrote.

Itudis je imao vremena dovoljno, e sad ima on u ekipi igrača koji vole loptu i ako ih ponese taj ritam Pariza može biti neizvesnosti..

Oly - Fener finale pre finala veće šanse dajem domaćinu. Isto zavisi igraju li Meli ili Tuta. To može biti tas na vagi.

Partizan - Pumpai kec. Ali jako neizvesno i mislim da će publika biti tas na vagi.

Posted
1 minute ago, odupri se ludilu said:

Ja sam stekao utisak da kada se treneri i ekipe spreme za Paris i njihov ritam da ih uglavnom i ukrote.

Itudis je imao vremena dovoljno, e sad ima on u ekipi igrača koji vole loptu i ako ih ponese taj ritam Pariza može biti neizvesnosti..

Oly - Fener finale pre finala veće šanse dajem domaćinu. Isto zavisi igraju li Meli ili Tuta. To može biti tas na vagi.

Partizan - Pumpai kec. Ali jako neizvesno i mislim da će publika biti tas na vagi.

Meli neće još mjesec dana na teren. Vokap i Tuta se vraćaju. 

• Thanks 1
Posted

Melli sigurno ne igra bar do početka aprila. 

Hapoel je imao krizu ali su se fino popunili na krilu sa Edwardsom i Randolphom + je opet tu Elijah Bryant koji je po meni jedan od glavnih kandidata za MVP EL ove sezone, čovek igra košarku karijere, neverovatno je hladnokrvan i igra rutinerski, uvek prave poteze pravi, kao neki unapređeni De Colo, plus igra i odbranu kako treba. 

Ali svakako ne mislim da će im biti lako sa Parizom koji je i dalje vrlo zabavan za gledanje.

• Like 1
Posted
1 minute ago, odupri se ludilu said:

Meli ne igra sigurno, Tuta igra. Ova utakmica slabo sta odlucuje, Fener ce biti prvi sigurno, jedino moze pobedom da da sansu Realu za drugo mesto, jer ce u medjusobnom Real verovatno biti bolji od Olimpijakosa, s obzirom na +12 iz prve utakmice.

Vasa pobeda je dobrodosla, nadam se da necete razocarati😆

Kao i u pretposlednjem kolu protiv Zalgirisa😎

Posted

Za srpske klubove se valjda navija zbog interesa srpske košarke a ne samo kad jednima ili drugima odgovara.

Naravno da treba navijati za KKP protiv tamo nekih Arapa.

• Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted

Ima više srpskih igrača kod Arapa nego u srpskim klubovima. Zato večeras: 

قدّم يا دبي، تقدّم يا دبي!!!!

• Ha-ha 2
Posted

A ne znam brate ovo u interesu srpske košarke?? Nit zavisi sprski koeficijent nit ima neki rang, bodovanje.. a i zvezda - partizan derbi u evroligi ocekujem 1 Srbina na parketu od starta u oba tima. Kapiram da ce Kalina krenit kao prva petorka 😬😆

• Like 1
Posted
4 hours ago, Chaos Is Me said:

Melli sigurno ne igra bar do početka aprila. 

Hapoel je imao krizu ali su se fino popunili na krilu sa Edwardsom i Randolphom + je opet tu Elijah Bryant koji je po meni jedan od glavnih kandidata za MVP EL ove sezone, čovek igra košarku karijere, neverovatno je hladnokrvan i igra rutinerski, uvek prave poteze pravi, kao neki unapređeni De Colo, plus igra i odbranu kako treba. 

Ali svakako ne mislim da će im biti lako sa Parizom koji je i dalje vrlo zabavan za gledanje.

Elajdza unapredjena verzija De Coloa 🤨🤨🤨 ,defanzivno svakako,ali ofanzivno  ,De Colo iz CSK je bio nemilosrdan a i za reprezentaciju.