Borca Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM Andreas Obst i Bajern zvanicno produzili saradnju do leta 2029-te. 1 1
Losmi17 Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM Brat lagano moze da bira EL klub. Trebao je Real da ga uzme, da napokon imaju proper zamenu za Kerola. 1
Sector Posted yesterday at 01:35 PM Posted yesterday at 01:35 PM Prilično nevjerovatna odluka. Osim ako ga ne loži da pobjeđuje KKCZ.
Don Dusko Posted yesterday at 01:39 PM Posted yesterday at 01:39 PM Ako je dobio unosan ugovor + kuca nije ni toliko cudna odluka. 1
Chaos Is Me Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Zanimljiva odluka svakako. Koliko sam pratio malo po medijima, Obst je totalni normalac, ono kuća - trening i šetnja psa, ništa skupa kola, skupe žene i slično. Deluje mi kao neko ko je komotan kad je svoj na svome i ne treba mu nešto preko toga, svetla Dubaija ili nekog Istanbula. Jednom rečju - pravi Švaba. Uostalom, Bayern je klub koji uvek može da ozbiljno pojača budžet ako reše da krenu tim putem. 13
odupri se ludilu Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bavarci jednostavno prave legendu od njega, Bekenbauer, Miler taj vajb. Osvojio zlata dobar igrač vrv i ljudski potencijali su tu. Od onomad oni su dovoljno balkanskih trenera i igrača imali da bi kupili Know how the dodali na njihovu filozofiju organizacije i kockice se slažu. Trebaju im legende, domaće.Pešić i sin su svoje odradili, Luča će u penziju skoro,utkali se Sale, Radonjić, pa i Trinki te masu naših igrača. Sada Švabe preuzimaju i prave klub. Znanje već imaju, dvoranu imaju još koja domaća legenda i teto! 1
Žilee Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 hours ago, Borca said: Andreas Obst i Bajern zvanicno produzili saradnju do leta 2029-te. Iskreno ocekujem da pojacaju malo budzet i dovedu par ozbiljnijih igraca ,i da je to mozda Obstu dodatno ubedilo da ostane kod kuce.
Tex_Willer Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago To je u nekom smislu i patriotizam, jebiga nekom je patrioitizam busanje u grudi i drekanje, a kad je stani pani onda pravo lice se pokaže. Mene nebi čudilo da i Sruder im dodje( mada on je nešto pricao da bi išao u neki manji klub u Nemačkoj, valjda je i vlasnik tima), kao i Bonga, pa i Tajs mozda i Kramer. 1
Molina23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne lože se svi igrači na nabudženi CV na Vikipediji da eto đeci piše da je tata zab'o ugovor-dva po Istanbulu, Atini, Barseloni. Alal vera Obstu, ni ne mora ga čovek znati kada je jasno da su mu prioriteti nešto sasvim drugo. Nije manji uspeh biti legenda u svojoj zemlji i dugogodišnji surovi strelac Bajerna. 11
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 hours ago, Dropkick Murphys said: Kad produžavaju Piroćanca? Već se pojavila informacija da ih preuzima Ibon Navaro posle ove sezone. Mislim da će Kari u penziju nakon ove sezone. 1
Borca Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Centar Jesse Edwards je novi igrac Baskonije, proslo leto je potpisao ugovor u Australiji gde je igrao do skoro, a pre toga je igrao u razvojnoj ligi.
Recommended Posts