Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Zanimljiva odluka svakako. Koliko sam pratio malo po medijima, Obst je totalni normalac, ono kuća - trening i šetnja psa, ništa skupa kola, skupe žene i slično. Deluje mi kao neko ko je komotan kad je svoj na svome i ne treba mu nešto preko toga, svetla Dubaija ili nekog Istanbula. Jednom rečju - pravi Švaba. Uostalom, Bayern je klub koji uvek može da ozbiljno pojača budžet ako reše da krenu tim putem. 

• Like 8
Posted

Bavarci jednostavno prave legendu od njega, Bekenbauer, Miler taj vajb. Osvojio zlata dobar igrač vrv i ljudski potencijali su tu.

Od onomad  oni su dovoljno balkanskih trenera i igrača imali da bi kupili Know how the dodali na njihovu filozofiju organizacije i kockice se slažu.

Trebaju im legende, domaće.Pešić i sin su svoje odradili, Luča će u penziju skoro,utkali se Sale, Radonjić, pa i Trinki te masu naših igrača.

Sada Švabe preuzimaju i prave klub. Znanje već imaju, dvoranu imaju još koja domaća legenda i teto!

• Like 1
Posted

5 hours ago, Borca said:

Andreas Obst i Bajern zvanicno produzili saradnju do leta 2029-te.

Iskreno ocekujem da pojacaju malo budzet i dovedu par ozbiljnijih igraca ,i da je to mozda Obstu dodatno ubedilo da ostane kod kuce.

Posted

To je u nekom smislu i patriotizam, jebiga nekom je patrioitizam busanje u grudi i drekanje, a kad je stani pani onda pravo lice se pokaže.

Mene nebi čudilo da i Sruder im dodje( mada on je nešto pricao da bi išao u neki manji klub u Nemačkoj, valjda je i vlasnik tima), kao i Bonga, pa i Tajs mozda i Kramer.

• Like 1
Posted

Ne lože se svi igrači na nabudženi CV na Vikipediji da eto đeci piše da je tata zab'o ugovor-dva po Istanbulu, Atini, Barseloni. Alal vera Obstu, ni ne mora ga čovek znati kada je jasno da su mu prioriteti nešto sasvim drugo. Nije manji uspeh biti legenda u svojoj zemlji i dugogodišnji surovi strelac Bajerna. 

• Like 3