Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, JPM said: Džanan Musa šokirao: Ovo je njegova prognoza za Fajnal-for Evrolige Vidi Džanane...Muso... to je zato što vi i niste ekipa iz Evrope, i zato što se liga zove EVROliga a vi tu ne pripadate, kao ni Makabi ni Hapoel. Makabi igra Kup Šampiona od 1958. godine, prvu titulu su uzeli 1977. i imaju ih ukupno 6 - više ih imaju samo Real, CSKA i PAO, tako da ako oni ne pripadaju ovom takmičenju onda ne znam ko pripada... Izjednačavati njih sa fucking Dubaijem je krajnje neozbiljno i geografski, a posebno košarkaški. 8 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Guru said: Makabi igra Kup Šampiona od 1958. godine, prvu titulu su uzeli 1977. i imaju ih ukupno 6 - više ih imaju samo Real, CSKA i PAO, tako da ako oni ne pripadaju ovom takmičenju onda ne znam ko pripada... Izjednačavati njih sa fucking Dubaijem je krajnje neozbiljno i geografski, a posebno košarkaški. Nisu evropski tim. 1
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, JPM said: Nisu evropski tim. Geografski nisu, košarkaški jesu i svakako pripadaju takmičenju u kome učestvuju od osnivanja istog i u kome su jedan od najtrofejnijih klubova. 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Guru said: Geografski nisu, košarkaški jesu i svakako pripadaju takmičenju u kome učestvuju od osnivanja istog i u kome su jedan od najtrofejnijih klubova. Svestan sam ja toga, veruj mi. Nisam poredio uspehe samo kazem da je to evropsko takmicenje. Oni tu ne pripadaju. Ali tu su iz politickih razloga, ali to nije tema. Uglavnom, Majk Dzejms u moru nadmenih i sramotnih izjava, ispaljuje jos jednu. Zalgiris i Litvanija su kolevke evropske kosarke. To sto neko trenutno ima dupli budzet nije merilo velicine kluba.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, Chaos Is Me said: Ali koji ima duplo veći budžet otprilike od Žalgirisa. Što je i rekao Quote "In Zalgiris, you get a chance to go hoop as a guard. You get to build your name and then get out. No offense again. Don't kill me. I mean, y'all got good fans, good arena, but y'all just–I think the budget just ain't there to keep players once they reach a certain level," James said. Ali naši novinari baš i nisu poznati po tome da im je cilj informativni tekst, već samo što bolji naslov i što veće privlačenje pažnje. 1
sinisat5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, JPM said: S tim što mi je za tog Pantića manje više jasno zašto to radi. Možda je on onaj digitalni Bajro ili kako bi 🙂 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledam Itudisovu konferenciju posle utakmice sa nama, i ovog Rajka i njegova pitanja i kontam da bukvalno svako danas moze da bude sportski novinar. Ne mora ni da prati sport. Mozda jednostavno moraju nesto da pitaju...mozda ih placaju po pitanju.
Valensija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Noc je za spavanje. Goldi bi ovo pod hitno trebao da primjeni…
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Dubai - Real...nakon 8,5 minuta rezultat 13-9. em atmosfera kao književnoj večeri, em obe ekipe kao prebivene... još španci u plavim majčicama ko soproštenjem Futurani. Edited 1 hour ago by wing
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali kako gosn Janaj juri Gersona da dodje u Hapoel po komentarima na X-u,komedija
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Nini3112 said: Ali kako gosn Janaj juri Gersona da dodje u Hapoel po komentarima na X-u,komedija trejdovali su ga u Bullse.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aleksa je samo dobar bekap plej na nivou EL. Nikako za startera i nosioca.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Karote Brunoo...Kakav povratak Ovaj Kramer jako tanak igrač. Jeste da je Švabo i ima brčiće ali jedan je Obst. 🙂 Edited 59 minutes ago by Dzo23
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako Real ispusti utakmicu za 2 minuta. Tj kontrolu iste.
Wook Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Kabengele večeras 0 bodova, a poslednjih nekoliko najbolji EL centar. 1
Wook Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Bezveze 2 napada Bacona i Alekse. Sreća Real ne igra ništa.
Chaos Is Me Posted 42 minutes ago Author Posted 42 minutes ago Hezonja čini sve što može da Real izgubi.
wing Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago ne mož dobiješ domaćinsko sudjenje kući kada igraš protiv Reala sve i da si Dubai nabudženi... Alexa i K-bengelac krompiruša...
Wook Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) Avramović nije normalan, videlo se odmah da je na zemlji. 1 minute ago, Chaos Is Me said: Hezonja čini sve što može da Real izgubi. Bacon sa druge strane. Edited 41 minutes ago by Wook
rodriguez Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Aleksa i Bejkon koji hrkljuš natječaj Realove da ne pominjem Gubi ovo Pumpai... Edited 37 minutes ago by rodriguez
Recommended Posts