Jump to content

Recommended Posts

Posted

imaš zanimljiv osvrt na utakmicu sa KKP onog hrvatskog analitičara, jedan od 2 zaključka pored nepripremljenosti tima na preuzimanja pre svega Tajrika je što SO nema nikakve set pieces u igri pa se oslanja na ISO, a to je pojačao primerima iz vremena kada je vodio Monako

on bukvalno kao da pravi alibi:

Posted (edited)

Slažem se da je Saša kriv, nije Butler sam odlučio da igra kao Tarzan.

Daj mi tu analizu tog Hrvata.

Edited by JPM
Posted

Ogroman radnik je Toko i zaslužio je sve u karijeri. Posebno je impresivan način na koji govori o igranju za nacionalni tim, a dobro je poznato da u njegovom slučaju to nisu samo prazne fraze već je i bukvalno svesno rizikovao dosta toga u karijeri zarad nacionalnog tima. Ljudina.

• Like 19
Posted

eh kad bi moglo da ataman izgubi a šaras ne dobije.... onaj njegov fizikalac THT će nam u slučaju pobede fenera sesti na kičmu svima a to ne merem izdržati

Posted

Baš zanimljivo veče večeras.

Dubai-Makabi preti da bude utakmica sa mnogo poena, atraktivnih poteza i glupih odluka. Probao bih više poena i dvicu na Makabi, volim.

Fener-PAO primarna utakmica za mene večeras, jedva čekam. Svi epilozi su mi u opticaju, a nadam se nekom produžetku.

Hapoel-Komšije, ovih 1.40 mi je malo mnogo na Hapoel, koliko god da dobro igraju i dobro stoje na tabeli. Ne bih se iznenadio da komšije serviraju jednu bauns-bek pobedu, a svakako verujem da je hendikep -10 tip sa dosta vrednosti. Komšijska bekovska linija može dobro da parira za sada ponajboljoj, a deluje da u Butleru i Grahamu ima još mnogo rezerve...

Oly-Valencia, ovde očekujem dosta laktanja, fizikalnu košarku gde pokušavam da vidim kako će Valensija izvući nešto ali ne uspevam. Voleo bih da bude iznenađenja, ali...

Milano-Real, druga odlična utakmica u najavi večeras, kladže blago favorizuju Real, i mogu da razumem zašto... ali mi nešto miriše na dobro veče za Zakarija, što ću i ispratiti.

Pariz-Barselona, nešto mi smrdi na kamenjarsko veče domaćih, voleo bih da Barsini veterani nastave na visokom nivou... a i Pariz nam je konkurent.

• Like 2
Posted (edited)

Dubai - Makabi tekma bez publike. Groteska ove lige. Ne zna se čije učešće predstavlja veću neregularnost.

Dubai, klub iz Azije i najudaljenija destinacija za većinu klubova, ulazi na glavnu kapiju u EL kupovinom petogodišnje licence a ne može garantovati bezbednost izraelskim timovima u svojoj dvorani ili Makabi koji već drugu sezonu igra u Pioniru...jer jebiga, rat.

Verovatno se i vraćaju čarterom odmah nakon tekme jer bi obezbedjenje njihovog prespavanja tamo koštalo domaćina ko svetog Muhameda kajgana.

Atmosfera u kokakoli od 15k mesta:

...samo zvuk patika koje skiče kao umorna deca u tržnom centru.

Edited by wing
  • Like 5
Posted
5 minutes ago, MrTripleDouble said:

Kratak je put na forumu od ABA liga igraca do top 5 el pg :default_coffee:

Mekinli Rajt disagree...niko mu to nije poklonio.

Posted
1 minute ago, MrTripleDouble said:

pre samo par nedelja na ovoj temi provejavali komentari da nije EL kalibar

Nisam to ispratio,ali ako nastavi ovako biće u vrhu sigurno.

Posted

Zar nije Aleksa slomio rebro?

Evo coveka ore parket bukvalno, a bile su prica da ga ceka nova duga pauza

Just now, suptil said:

Zar Avramovic nije polomio rebro? Bila je prica odsustvo mesec dana... 

Pretece me kolega za 2 sekunde

Posted
9 minutes ago, propolis said:

Nisam to ispratio,ali ako nastavi ovako biće u vrhu sigurno.

Posluzilo ga je i to sto nema ni Muse ni Bejkona ,pa je sve palo na njega sa loptom,ovim ostali ludaci ne spustaju toliko loptu u dribling,tako da sve od njega zavisi.

• Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Don Dusko said:

Kakva igracina je Ife.

Ife rešio da naplati ono džonjanje u naftalinu i pored okolnosti da je ovu loptu od kuće doneo lično Voker Čevrti.

Edited by wing
Posted

Na stranu ovo brutalno kucanje Kabengelea,ali ovo njegovo smejanje a pritom gube u tom momentu 11 razlike mi stvarno nema smisla. Ne bih se ja tako smejao ,na kraju ce Sorkin zadnji da se smeje 

• Like 1
Posted

Na kraju će izgleda Makabi i ovu utakmicu izgubiti. Neverovatno koliko utakmica su izgubili zbog poslednje četvrtine, pogube se.