rodriguez Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago imaš zanimljiv osvrt na utakmicu sa KKP onog hrvatskog analitičara, jedan od 2 zaključka pored nepripremljenosti tima na preuzimanja pre svega Tajrika je što SO nema nikakve set pieces u igri pa se oslanja na ISO, a to je pojačao primerima iz vremena kada je vodio Monako on bukvalno kao da pravi alibi:
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Slažem se da je Saša kriv, nije Butler sam odlučio da igra kao Tarzan. Daj mi tu analizu tog Hrvata. Edited 23 hours ago by JPM
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Izvoli, ovo je osnovni tekst koji je posle dopunjavao digresijama u tvitovima, kačiću kako budem nalazio samo da prvo poradim nešto i ne dobijem otkaz bzvz zbog blejaže ovde https://basketballsphere.com/en/euroleague-analysis-partizan-vs-crvena-zvezda/ 1
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Ogroman radnik je Toko i zaslužio je sve u karijeri. Posebno je impresivan način na koji govori o igranju za nacionalni tim, a dobro je poznato da u njegovom slučaju to nisu samo prazne fraze već je i bukvalno svesno rizikovao dosta toga u karijeri zarad nacionalnog tima. Ljudina. 18
odupri se ludilu Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Večeras baš zanimljivo košarkaško veče ali Fener - Pao e to to se mora gledati. Iako tipujem Milano-Real kao najgledljiviju utakmicu.
rodriguez Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago eh kad bi moglo da ataman izgubi a šaras ne dobije.... onaj njegov fizikalac THT će nam u slučaju pobede fenera sesti na kičmu svima a to ne merem izdržati
NikadProtivŽelimira Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Baš zanimljivo veče večeras. Dubai-Makabi preti da bude utakmica sa mnogo poena, atraktivnih poteza i glupih odluka. Probao bih više poena i dvicu na Makabi, volim. Fener-PAO primarna utakmica za mene večeras, jedva čekam. Svi epilozi su mi u opticaju, a nadam se nekom produžetku. Hapoel-Komšije, ovih 1.40 mi je malo mnogo na Hapoel, koliko god da dobro igraju i dobro stoje na tabeli. Ne bih se iznenadio da komšije serviraju jednu bauns-bek pobedu, a svakako verujem da je hendikep -10 tip sa dosta vrednosti. Komšijska bekovska linija može dobro da parira za sada ponajboljoj, a deluje da u Butleru i Grahamu ima još mnogo rezerve... Oly-Valencia, ovde očekujem dosta laktanja, fizikalnu košarku gde pokušavam da vidim kako će Valensija izvući nešto ali ne uspevam. Voleo bih da bude iznenađenja, ali... Milano-Real, druga odlična utakmica u najavi večeras, kladže blago favorizuju Real, i mogu da razumem zašto... ali mi nešto miriše na dobro veče za Zakarija, što ću i ispratiti. Pariz-Barselona, nešto mi smrdi na kamenjarsko veče domaćih, voleo bih da Barsini veterani nastave na visokom nivou... a i Pariz nam je konkurent. 2
propolis Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Lepo igra Mekinli Rajt i deluje da se aklimatizovao na EL i ako ovako nastavi biće u top 5 PG EL.
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kratak je put na forumu od ABA liga igraca do top 5 el pg 1
wing Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Dubai - Makabi tekma bez publike. Groteska ove lige. Ne zna se čije učešće predstavlja veću neregularnost. Dubai, klub iz Azije i najudaljenija destinacija za većinu klubova, ulazi na glavnu kapiju u EL kupovinom petogodišnje licence a ne može garantovati bezbednost izraelskim timovima u svojoj dvorani ili Makabi koji već drugu sezonu igra u Pioniru...jer jebiga, rat. Verovatno se i vraćaju čarterom odmah nakon tekme jer bi obezbedjenje njihovog prespavanja tamo koštalo domaćina ko svetog Muhameda kajgana. Atmosfera u kokakoli od 15k mesta: ...samo zvuk patika koje skiče kao umorna deca u tržnom centru. Edited 16 hours ago by wing 5
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Kratak je put na forumu od ABA liga igraca do top 5 el pg Mekinli Rajt disagree...niko mu to nije poklonio.
MrTripleDouble Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 minutes ago, propolis said: Mekinli Rajt disagree...niko mu to nije poklonio. pre samo par nedelja na ovoj temi provejavali komentari da nije EL kalibar
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, MrTripleDouble said: pre samo par nedelja na ovoj temi provejavali komentari da nije EL kalibar Nisam to ispratio,ali ako nastavi ovako biće u vrhu sigurno.
suptil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zar Avramovic nije polomio rebro? Bila je prica odsustvo mesec dana... 1
GameChanger Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zar nije Aleksa slomio rebro? Evo coveka ore parket bukvalno, a bile su prica da ga ceka nova duga pauza Just now, suptil said: Zar Avramovic nije polomio rebro? Bila je prica odsustvo mesec dana... Pretece me kolega za 2 sekunde
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Da i ja se pitam je li dobro vidim...Kako sad igra?
suptil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, GameChanger said: Pretece me kolega za 2 sekunde Resavska skolo 😄 1
Žilee Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, propolis said: Nisam to ispratio,ali ako nastavi ovako biće u vrhu sigurno. Posluzilo ga je i to sto nema ni Muse ni Bejkona ,pa je sve palo na njega sa loptom,ovim ostali ludaci ne spustaju toliko loptu u dribling,tako da sve od njega zavisi. 1
wing Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 8 minutes ago, Don Dusko said: Kakva igracina je Ife. Ife rešio da naplati ono džonjanje u naftalinu i pored okolnosti da je ovu loptu od kuće doneo lično Voker Čevrti. Edited 16 hours ago by wing
Žilee Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Na stranu ovo brutalno kucanje Kabengelea,ali ovo njegovo smejanje a pritom gube u tom momentu 11 razlike mi stvarno nema smisla. Ne bih se ja tako smejao ,na kraju ce Sorkin zadnji da se smeje 1
Volter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Na kraju će izgleda Makabi i ovu utakmicu izgubiti. Neverovatno koliko utakmica su izgubili zbog poslednje četvrtine, pogube se.
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 21 minutes ago, Don Dusko said: Kakva igracina je Ife. Igracina!
Recommended Posts