Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Mislis lemura Radonjica poznatog kao Rudonja? Ne zna da traži tajm aut 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, berti said: Ispasce jos da je Zeljko glavni neprijatelj ovog režima, rang Štimeta. Ako je rezimu Zeljko najveci neprijatelj onda rezim treba da peva 😄 Ostoja dao dinar da udje u kolo, sad posle svega ovoga mislim da bi dao 103 da izadje iz njega 😄
Uti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, NMX said: Lemur Radonja, Stefan Psiho Nastić, Pero Kantić, Quino ColoN, Valjevska prevara...svega je tu bilo Saša O-Bradović 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, suptil said: Ај' мало да разрадимо ово. Мени није стран став тј. спознаја да државни врх у једном тренутку после студентске побуне донесе одлуку да сви они који су на државном буџету а подржавају студенте буду склоњени. Што се Жељка тиче, он је подршку студенатима упутио на почетку, у том тренутку су спонзори који су повезани са државом обезбеђивали и обезбедили буџет за прошлу годину. Такође несметано је обезбеђен буџет и за ову. Замисли оне који обезбеде цирка за две сезоне кажи 30 милиона за Партизан а стално им се једна изјава пласира као прст у око везано за студенте. Ајде да је само то Партизан али 2/3 друшвених структура против државе за студенте. И онда у том одбрамбеном механизму који ја не подржавам одмах да се разумемо падне одлука са врха сеци свуда тамо .... Е сад није Жељко било ко. И не може то одмах. Хипотетички могу да замислим да је Остоја добио налог наређеље - извршење и да смо сада сведоци имплозије у Партизану. Наравно да је терен беспрекоран да је успешан и да су пролазна времена Партизана на табели и плусу нико не би мого Жељку ништа. Mnoge stvari su moguce, ali je pravo pitanje koliko su verovatne. Obradovic je i pre dve sezone ovako ispustio tim, pa ga raspustio i dobio novi, mnogi od ovih "losih karaktera" su ostali u timu. Tajming "busenja" isto ne govori tome u prilog. Znam da pogotovo oni koji su emotivno investirani to tesko prihvataju, ali su verovatni razlozi raspada Zeljkov izgubljeni modzo, lose procene, ispustanje ekipe i lose odluke koje je donosio. I ako je Zeljko izbusen od Ostoje, to je cherry on top, nije on dosao ovog leta pa da bude nesnadjen i naivan.
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, McLeod said: Obradovic je i pre dve sezone ovako ispustio tim, pa ga raspustio i dobio novi, mnogi od ovih "losih karaktera" su ostali u timu. U moru proizvoljnih stvari koje danima iznosiš i time podupireš svoje zaključke, i ova je laž. Niko nije ostao, izuzev Balše. Da je odgovoran, to smo već svi apsolvirali, da je jedini, to izgleda ti i još gomila vas - niste. 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @McLeod Tacno je to sto si napisao. Sad cujem u jednom podkastu da je palo neko samaranje izmedju dva igraca posle Hapoela.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, le piaf said: U moru proizvoljnih stvari koje danima iznosiš i time podupireš svoje zaključke, i ova je laž. Niko nije ostao, izuzev Balše. Da je odgovoran, to smo već svi apsolvirali, da je jedini, to izgleda ti i još gomila vas - niste. Lazem da Vasington, Dzons, Vanja itd. ne igraju prvu sezonu u timu? Ja razumem navijacku zaslepljenost, al da lupetas kao Vucic i mislis da ce ti proci ne razumem.
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, McLeod said: Lazem da Vasington, Dzons, Vanja itd. ne igraju prvu sezonu u timu? Ja razumem navijacku zaslepljenost, al da lupetas kao Vucic i mislis da ce ti proci ne razumem. Kada je puklo pre dve godine, ostao je samo Balša. Vošington, Sterling i ekipa su došli prošle sezone. I nemoj da laješ kao avlijaner i da me provlačiš u bilo kom kontekstu sa tom džukelom 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minutes ago, le piaf said: Kada je puklo pre dve godine, ostao je samo Balša. Vošington, Sterling i ekipa su došli prošle sezone. I nemoj da laješ kao avlijaner i da me provlačiš u bilo kom kontekstu sa tom džukelom Ti prvo citaj sta neko pise i razumi isto pre nego sto ga kvotujes. Taj tim sam pomenuo u kontekstu da se dogodilo isto sto i sad, a u sadasnjem timu ima igraca koji su tu godinu i po dana, koji po grobarima buse Zeljka. Ako je to tacno, Zeljko je kriv sto ih je ostavio. A sto se tice poslednjeg, nisi se kvalifikovao da ti se obracam s postovanjem, ti si to prvi prekrsio. Sad nauci da citas, previse vremena sam ti posvetio. Edited 3 hours ago by McLeod
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, McLeod said: Ti prvo citaj sta neko pise i razumi isto pre nego sto ga kvotujes. Taj tim sam pomenuo u kontekstu da se dogodilo isto sto i sad, a u sadasnjem timu ima igraca koji su tu godinu i po dana, koji po grobarima buse Zeljka. Ako je to tacno, Zeljko je kriv sto ih je ostavio. A sto se tice poslednjeg, nisi se kvalifikovao da ti se obracam s postovanjem, ti si to prvi prekrsio. Sad nauci da citas, previse vremena sam ti posvetio. 16 minutes ago, le piaf said: Kada je puklo pre dve godine, ostao je samo Balša. Vošington, Sterling i ekipa su došli prošle sezone. I nemoj da laješ kao avlijaner i da me provlačiš u bilo kom kontekstu sa tom džukelom 1
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 31 minutes ago, McLeod said: Ti prvo citaj sta neko pise i razumi isto pre nego sto ga kvotujes. Taj tim sam pomenuo u kontekstu da se dogodilo isto sto i sad, a u sadasnjem timu ima igraca koji su tu godinu i po dana, koji po grobarima buse Zeljka. Ako je to tacno, Zeljko je kriv sto ih je ostavio. A sto se tice poslednjeg, nisi se kvalifikovao da ti se obracam s postovanjem, ti si to prvi prekrsio. Sad nauci da citas, previse vremena sam ti posvetio. Fali ti priloška odredba za vreme da bi dobio taj kontekst. Nikakav problem sa čitanjem i razumevanjem, a umesto meni, vreme posveti osnovama sintakse. Edited 3 hours ago by le piaf
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I ja sam na prvu razumeo kao Papa. Jbg Mek, ovako kako si napisao, deluje da je dosta loših karaktera ostalo nakon što je prvi put puklo u svlačionici. Tim Uroš sam, vreme je da se malo spuste tenzije na forumu. Nisam se oglašavao vezano za ŽO situaciju, pre svega ima dosta Grobara koji su mi dragi na forumu i nema potrebe kvariti odnose jer i kad je nešto rečeno iz nabolje namere, može se shvatiti pogrešno ako je tema osetljiva. Ajde malo za promenu da niko nikom ne jebe mater. 2
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Čvarkov Sve u redu, samo neću dozvoliti da me neko provlači kroz bilo kakav kontekst sa onim kriminalcem. To što mu je struktura rečenice loša, pa misao koju je želeo da prenese nije u koheziji sa izražavanjem, svakako nije moj problem. Neću dalje u polemiku, odoh u svoje forumsko dvorište, a palac gore za uzdržanost i taktičnost 🫠 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Čvarkov said: Ajde malo za promenu da niko nikom ne jebe mater. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sinoć ovi moji zajedljivi sa pec komentarima, đe vam je večeras humor, nije vam do šale, a? Edited 1 hour ago by Volter
robespierre Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 7 minutes ago, Volter said: Sinoć ovi moji zajedljivi sa pec komentarima, đe vam je večeras humor, nije vam do šale, a? Umesto što pišeš zajedljive komentare trebalo bi da budeš počastvovan što sa ovakvim košarkaškim znalcima deliš virtuelno mesto. On 10/31/2025 at 10:39 PM, Mile1 said: Klajburn pokazao jos jednom klasu On 10/31/2025 at 10:38 PM, MrTripleDouble said: Will The Thrill 💙 3 1
Volter Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago A moram malo i moje da pecnem, mnogo su poleteli, pogotovo Čvarkov. 1
Volter Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) Valensija pobedi. Počeli i u gostima pobeđivati i to ne protiv bilo kog, nego Panatinaikosa. Vidi ga Nan, opet udara. Edited 46 minutes ago by Volter
Utopista Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) Cigani (po)lete(li) u nebo... https://youtu.be/FJyDmvV5k9A Mada jesu iznenadjujuće dobro igrali u zadnje vreme. Edited 42 minutes ago by Utopista
MrTripleDouble Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) 10 minutes ago, robespierre said: Umesto što pišeš zajedljive komentare trebalo bi da budeš počastvovan što sa ovakvim košarkaškim znalcima deliš virtuelno mesto. Trebam li mozda da se uvredim na ovo mucko i pizdasto quotovanje kao sto su tada navijaci KK Zoc? 😄 Edited 44 minutes ago by MrTripleDouble
Volter Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Nije Papapetru tek tako nokautirao Nana. Ovaj je izgleda sam to tražio. 4
NMX Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Valensija trpa muda u usta Atamanu ko sto je nama Paskval. Sa ovim porazom KKCZ i Panate i drugim rezultatima od prvog do 13 mesta svi u dve pobede razlike
Čvarkov Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 13 minutes ago, Volter said: A moram malo i moje da pecnem, mnogo su poleteli, pogotovo Čvarkov. Možeš slobodno i da me taguješ, nemoj da se plašiš. Rekoh već da sam pažljiv prema Grobarima ovih dana. 3
Recommended Posts