Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Hezonji bi dao otkaz posle ovog stunta.Na +1 i posle ofazivnog skoka on uzima sut za 3 na 7 sec do kraja jebote. Da stvar bude gora niko oko njega, mogao je cekati da ga fauliraju i da ima 2 bacanja. Edited 14 hours ago by Don Dusko
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakav kolosalan idiot je Hezonja Boze me sacuvaj i zakloni
Gudura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Hezonja😆😆😆😆 Kakva promaja u glavi🫣 Da su izgubili Ljulj bi ga odrobijao😆 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Bio je taman malo bolji Real uprkos ovom brainfartu Hezonje.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago KKP napadački savršen za sad. Nemaju sreće što PAO večeras nije u onom svom kilavom modu, nego su i oni raspoloženi. Btw, imam utisak da kad god gledam Hapoel Vasa šutira trojke 0/5, 0/6 ili 1/7. Onda bacim pogled na statse, kad ono odličnih 39% na nivou sezone. 1 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago A i Blakney se obrukao kad mu je sut dosao jedva do prvog obruca a imao otvoren sut u zavrsnici. 1
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da ga sat zeznuo. Kad uhvatio loptu ostalo još 10 sekundi, ali nisu sklonjene 3 sekunde za kraj napada Reala posle njihovog promašaja. Verovatno je zato požurio. Morao je biti koncentrisan, da odmah ukapira da su dobili novo vreme za napad.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Način na koji Radojević izgovara Grentovo ime me radi na agresiju. Reci bre samo Grent, ne glumi ludilo.
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Lepa odevna kombinacija Grkinje. Slaže se i uz njenu kosu. Ocena - 10. Pratim i modne trendove, tako da sam i tu stručnjak. 2 3 1
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šou kako igra Farid. Da smo ga potpisali mi ili KKP, Dozet/Savić bi bio spaljen na lomači.
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vašington uvek kasni, a evo i Ataman izgleda traži da nastave da ga napadaju. Srećom izveo ga Željko.
Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Crni Dzabari zakuca u prvi obruc Arealno jbt... On ako ne troluje tim, da ozbiljno razmisli da batali basket neko vreme... I Bonga se raspao... 1
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Sef kuhinje Kendrick Nunn! 👨🏻🍳🔥🔥 🚨🚨🚨🚑🚨🚨🚨 Protiv Zvezde je bio Cantdick None. 2
Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Partizan izgleda opet čeka utakmicu sa Zvezdom da izađe iz kanala... Kao prošle sezone... Edited 13 hours ago by Issey
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Issey said: Partizan izgleda opet čeka utakmicu sa Zvezdom da izađe iz kanala... Kao prošle sezone... Nece ovo je bas lose, prosle godine su 5 utakmica do nas izgubili na jednu loptu al ovo ovde je ono razbijanje svaka.
СтелаРоса Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Partizan posle ovoga ima Bajern, Zvezdu i Virtus kuci, Zalgiris u gostima i Makabi kuci. Ako tu ne nakupe pobede mislim da su sanse onda minimalne da se ukljuce u borbu za plej in. 1
Recommended Posts