Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Hezonji bi dao otkaz posle ovog stunta.Na +1 i posle ofazivnog skoka on uzima sut za 3 na 7 sec do kraja jebote. Da stvar bude gora niko oko njega, mogao je cekati da ga fauliraju i da ima 2 bacanja. Edited 2 hours ago by Don Dusko
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav kolosalan idiot je Hezonja Boze me sacuvaj i zakloni
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hezonja😆😆😆😆 Kakva promaja u glavi🫣 Da su izgubili Ljulj bi ga odrobijao😆
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Bio je taman malo bolji Real uprkos ovom brainfartu Hezonje.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago KKP napadački savršen za sad. Nemaju sreće što PAO večeras nije u onom svom kilavom modu, nego su i oni raspoloženi. Btw, imam utisak da kad god gledam Hapoel Vasa šutira trojke 0/5, 0/6 ili 1/7. Onda bacim pogled na statse, kad ono odličnih 39% na nivou sezone. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A i Blakney se obrukao kad mu je sut dosao jedva do prvog obruca a imao otvoren sut u zavrsnici. 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da ga sat zeznuo. Kad uhvatio loptu ostalo još 10 sekundi, ali nisu sklonjene 3 sekunde za kraj napada Reala posle njihovog promašaja. Verovatno je zato požurio. Morao je biti koncentrisan, da odmah ukapira da su dobili novo vreme za napad.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Način na koji Radojević izgovara Grentovo ime me radi na agresiju. Reci bre samo Grent, ne glumi ludilo.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lepa odevna kombinacija Grkinje. Slaže se i uz njenu kosu. Ocena - 10. Pratim i modne trendove, tako da sam i tu stručnjak. 2 3 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šou kako igra Farid. Da smo ga potpisali mi ili KKP, Dozet/Savić bi bio spaljen na lomači.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vašington uvek kasni, a evo i Ataman izgleda traži da nastave da ga napadaju. Srećom izveo ga Željko.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Crni Dzabari zakuca u prvi obruc Arealno jbt... On ako ne troluje tim, da ozbiljno razmisli da batali basket neko vreme... I Bonga se raspao... 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Sef kuhinje Kendrick Nunn! 👨🏻🍳🔥🔥 🚨🚨🚨🚑🚨🚨🚨 Protiv Zvezde je bio Cantdick None. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Partizan izgleda opet čeka utakmicu sa Zvezdom da izađe iz kanala... Kao prošle sezone... Edited 1 hour ago by Issey
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Issey said: Partizan izgleda opet čeka utakmicu sa Zvezdom da izađe iz kanala... Kao prošle sezone... Nece ovo je bas lose, prosle godine su 5 utakmica do nas izgubili na jednu loptu al ovo ovde je ono razbijanje svaka.
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Partizan posle ovoga ima Bajern, Zvezdu i Virtus kuci, Zalgiris u gostima i Makabi kuci. Ako tu ne nakupe pobede mislim da su sanse onda minimalne da se ukljuce u borbu za plej in. 1
Recommended Posts