Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hezonji bi dao otkaz posle ovog stunta.Na +1 i posle ofazivnog skoka on uzima sut za 3 na 7 sec do kraja jebote.

Da stvar bude gora niko oko njega, mogao je cekati da ga fauliraju i da ima 2 bacanja.

Edited by Don Dusko
Posted

KKP napadački savršen za sad. Nemaju sreće što PAO večeras nije u onom svom kilavom modu, nego su i oni raspoloženi.

Btw, imam utisak da kad god gledam Hapoel Vasa šutira trojke 0/5, 0/6 ili 1/7. Onda bacim pogled na statse, kad ono odličnih 39% na nivou sezone.

• Like 1
Posted

Mislim da ga sat zeznuo. Kad uhvatio loptu ostalo još 10 sekundi, ali nisu sklonjene 3 sekunde za kraj napada Reala posle njihovog promašaja. Verovatno je zato požurio. Morao je biti koncentrisan, da odmah ukapira da su dobili novo vreme za napad.

Posted

Lepa odevna kombinacija Grkinje. Slaže se i uz njenu kosu. Ocena - 10. :smiley53: Pratim i modne trendove, tako da sam i tu stručnjak.

• Like 2
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Crni Dzabari zakuca u prvi obruc

Arealno jbt... On ako ne troluje tim, da ozbiljno razmisli da batali basket neko vreme...

I Bonga se raspao... 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, MrTripleDouble said:

Sef kuhinje Kendrick Nunn! 👨🏻‍🍳🔥🔥

🚨🚨🚨🚑🚨🚨🚨

Protiv Zvezde je bio Cantdick None.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Partizan izgleda opet čeka utakmicu sa Zvezdom da izađe iz kanala... Kao prošle sezone... 

Edited by Issey
Posted
2 minutes ago, Issey said:

Partizan izgleda opet čeka utakmicu sa Zvezdom da izađe iz kanala... Kao prošle sezone... 

Nece ovo je bas lose, prosle godine su 5 utakmica do nas izgubili na jednu loptu al ovo ovde je ono razbijanje svaka.