Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ko je pratio Makabi i ove i prosle sezone(osetili smo i na svojoj koži) su jako, alii jako nepredvidivi čak i u gostima nekada pa pobede 2 godine u nizu Real, igraju u Madridu egal, protiv Olija i Panate igraju tesne meceve i gube na jednu loptu, oni su baš koska tim definitivno..
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jeste da imaju sve to al dzabe kada ih glavni igrac iz utakmice u utakmicu prodaje u 4Q.
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Jeste da imaju sve to al dzabe kada ih glavni igrac iz utakmice u utakmicu prodaje u 4Q. Glavni igrač im je najgluplji košarkaš koji je igrao Evroligu do sada. Ono što on radi je za rubriku verovali ili ne, jadni navijači Makabija sa njim, sa njim na parketu osudjeni su na siguran poraz na svakom dramatičnom meču kada se lomi.
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Alex Len i definitivno potpisao za Real. Baš me zanima kako će se uklopiti, trebalo bi da ima kvalitet da pokrpi minute što ostanu iza Tavaresa.
longbowman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 hours ago, SuperTraktorko said: Vidi se da je ipak Sarunas trener novijeg kova, covek modernog doba. Da nije tako, verovatno bi u Feneru jopet bilo: "In your eyes you are good guys. Fuck you everybody. Fuck you, OK?" Gde može da se nađe onaj klip kada Željko je u full on "engleskom" modu na timeoutu gde objašnjava svoje zamisli i onda u jednom trenutku pogleda Vidmara i pita ga " je li bre koji je tebi kurac, jel si normalan? ". Davno gledah mozda nije bio Vidmar ali nesto je bilo along these lines
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Alex Len i definitivno potpisao za Real. Baš me zanima kako će se uklopiti, trebalo bi da ima kvalitet da pokrpi minute što ostanu iza Tavaresa. Na prvu, mislim da je bas drven za EL, ali da sacekamo da odigra nesto😁 3
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Alex Len i definitivno potpisao za Real. Baš me zanima kako će se uklopiti, trebalo bi da ima kvalitet da pokrpi minute što ostanu iza Tavaresa. Imam isti odnos prema njemu kao ti prema Kalatesu - spor&trom, motivacija upitna, deluje da samo gleda da uzme što više keša i da otperja u neko svoje selo da može da radi šta već voli da radi. Bio bi mi poslednji izbor za rezervnog centra i u stvari, odličan mi je pokazatelj gde se Real nalazi u ovom trenutku 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Dzep said: Imam isti odnos prema njemu kao ti prema Kalatesu - spor&trom, motivacija upitna, deluje da samo gleda da uzme što više keša i da otperja u neko svoje selo da može da radi šta već voli da radi. Bio bi mi poslednji izbor za rezervnog centra i u stvari, odličan mi je pokazatelj gde se Real nalazi u ovom trenutku Kalates bi ostao u Monaku da mu je samo do kinte. Isto kao i Motiejunas.
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Igor_ said: Na prvu, mislim da je bas drven za EL, ali da sacekamo da odigra nesto😁 Phoenix ga je birao kao dosta visok pick na draftu i bio je veliko razočaranje. možda nešto i pokaže u EL mada nisam baš siguran da su se jako usrečili u Realu sa njim. 1
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Kalates bi ostao u Monaku da mu je samo do kinte. Isto kao i Motiejunas. Tačno, vidim odakle nesporazum - ne mislim da je Kalatesu samo do zarade, više sam mislio na to što @Chaos Is Me nikako ne voli Grka, e pa ja nikako ne miriše ovog kvazi Ukrajinca, a gledao sam ga svuda gde je koliko toliko igrao (a nije ni igrao previše) 1
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago S tim da Calathes ima reputaciju legende evro košarke, a Lena se niko neće sećati kad završi karijeru. Ne treba Realu bog zna šta od njega, samo da bude bolji od Garube. Nisam ni ja neki fan Ukrajinca, al mi ipak deluje da ima veći IQ od Fernanda koji uglavnom nije znao gde se nalazi na parketu.
kendrick duckworth Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Panični potpis Reala, nakon što im je Big Z odveo Fernanda. 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago E da, Hoard je stvarno životinja od igrača. Kako ulazi u kontakt i kuca loptu sa sve igračem na leđima, veliki respekt za sinoćnu partiju. Loni mi se i dalje ne sviđa, igrač sa veoma slabim fokusom, ballhendling fantastičan, kreira za sebe fantastično, ali bukvalno osećaj divljaka. Drugo, napravio faul u zadnjoj četvrtini tako što naleteo na našeg igrača uopšte ne gledajući ispred sebe nego nešto gestikulira sudiji. Veliki propust da tako daš bacanja u crunch time-u. Ko mi se još dopao od njihovih...Brisett i Sorkin. 2
Del Piero Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Omari Moore odlican igrac. Juce u poslednja dva napada dva puta lagano resio Kabengelea u izolaciji. Jovic 8 asistencija i 5 ukradenih lopti. 1
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nedović igra mnogo odgovornije u odnosu na prošle sezone. Ovako sam i ja kada sam trejdovan iz državne firme kod privatnika. 2 16
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Majka James leti veceras. Pogadja iz svih pozicija, a i u odbrani pokriva. Sve pre Shortsa ispogadjao. Dobri minuti i za Nedovica
longbowman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Bad said: Nedović igra mnogo odgovornije u odnosu na prošle sezone. Ovako sam i ja kada sam trejdovan iz državne firme kod privatnika. Ne znas kaki je Francuz gazda...
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad sam prebacio na meč u Atini, prema statistici sa sajta Olimpijakos ima 18 šuteva za tri, nasppram samo 7 šuteva za dva do sada. Pri čemu imaju samo 4 ubačene trojke, nije baš da imaju razlog da toliko forsiraju šut.
Recommended Posts