bosMan_jr Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jedino sto ima smisla u Baskoniji je da je odrzano interno takmicenje u upravi ko nadje najnizeg igraca a najveceg divljaka
Nini3112 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ali samopouzdanje Riccia hahaah,bata ce da ih ukopa,Mesina ne zna gde je
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Howard da je u Zvezdi sada bi ga silbovali na utakmici.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Мекана муда младога Кокошкова и приватизација Ларкина и Османија спречила преокрет.
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Kokoskov lici na nekog poljskog policajca iz americkih filmova. Krzevski, volovic...tako nesto. Edited 19 hours ago by JPM 2 1 10
Nini3112 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ali Silds koji ide jedan na tri u poslednjem napadu za pobedu...
СтелаРоса Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kokoskov preokrenuo utakmicu kad je skontao da nema vajde od dva centra i kad je upario Smitsa i Osmanija. Na kraju ih Larkin pokopao. Svakako zasluzeno Partizan, skoro ceo mec su vodili i izgledali kao da vise zele pobedu.
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pao bas tanak u ova 3 kola, bukvalno su ovde imali 2x po 5minuta gde nisu mogli kos da postignu. Sorts jako nesnadjen. Steta sto je Kendrik ovo ubacio zasluzila je Baskonija overtime.Pogotovo nacin na koji je izjednacila.
Eddard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Iz kog filma je izašla ova personality riba sa Arene? 1
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Fali dosta Efesu Poarje. Nemaju skok niti zaštitu reketa bez njega. Ubio ih je Partizan tu. Da, prodisali su kad je Igor upario Osmanija i Smitsa ali ipak nisu mogli u finišu. Na čvrstinu je Partizan prelomio utakmicu. Igor je ofanzivno stvarno mastermind ali mu ekipe štucaju u odbrani. Za sad tako i Efes izgleda, iako kao što rekoh ima nekih opravdanih razloga. Ne znam gdje su nasli ovog Kai Jonesa, jeziv je potpuno. Partizan s 5 pogođenih trojki i nesto preko 20% prebacio 90 poena. To dovoljno govori u kakvom je defanzivnom stanju ekipa iz Istanbula, a boga mi i koliko je zapravo ekipa Partizana ofanzivno potentna. U svakom slučaju 2 ekipe koje ja vidim u play off-u i borbi za f4.
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Neće niko dobiti lako Baskoniju u Buesi, Trent Forest je izrazito zanimljiv two way plej.
Losmi17 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kokoskov ima vajb Sferopulosa, utisak mi je da bi lagano 10/10 ovakvih meceva izgubio. Kkp mi se ne dojmi previse, igra neodoljivo podseca na ono od prosle godine. To je igra na serije, mahove. Plus 15, -1, +7 i tako u krug. Ovaj mec bi izgubili na neutralnom terenu 10 razlike. Klasicna domacinska trka, jurnjava. Utisak mi je da ako ih neko bar malo uvede u pozicionu igru, da tu nemaju sanse. 2
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 45 minutes ago, Eddard said: Iz kog filma je izašla ova personality riba sa Arene? Ne znam brate, ali ozbiljna riba ako mene pitaš. Slušao sam je oanj jedan intervju na egleskom, baš lepo priča, lako ju je slušati. Kontent je prosek, ali bobe moj. 2
BojanaCZV Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Armani od "brutalno" dobre ekipe, u prvom kolu, potencijalni F4, bla bla, do dva rutinska poraza od komšija i Monaka. Bas onako kako su dobili Zvezdu, tako su izgubili naredne dve. Bukvalno i ova sezona će biti kao prošla, dosta ekipa sličnog kvaliteta, i mislim da će biti borba do kraja, zaista niko nešto posebno ne odskače, iako je tek početak sezone.
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, Losmi17 said: Kokoskov ima vajb Sferopulosa, utisak mi je da bi lagano 10/10 ovakvih meceva izgubio. Kkp mi se ne dojmi previse, igra neodoljivo podseca na ono od prosle godine. To je igra na serije, mahove. Plus 15, -1, +7 i tako u krug. Ovaj mec bi izgubili na neutralnom terenu 10 razlike. Klasicna domacinska trka, jurnjava. Utisak mi je da ako ih neko bar malo uvede u pozicionu igru, da tu nemaju sanse. Sreća pa se razumeš u košarku ko Marica u kriv ku**c 😂 1
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 3 minutes ago, BojanaCZV said: Armani od "brutalno" dobre ekipe, u prvom kolu, potencijalni F4, bla bla, do dva rutinska poraza od komšija i Monaka. Bas onako kako su dobili Zvezdu, tako su izgubili naredne dve. Bukvalno i ova sezona će biti kao prošla, dosta ekipa sličnog kvaliteta, i mislim da će biti borba do kraja, zaista niko nešto posebno ne odskače, iako je tek početak sezone. Ogroman problem im je Nibo. Izdao ih prošle godine, izdaće ih i ove kako stoje stvari. Na to još povreda Brauna... I dalje mislim da mogu biti jako opasni, ako se sastave na makar par meseci. Edited 18 hours ago by realno *w 1 1
Losmi17 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: Sreća pa se razumeš u košarku ko Marica u kriv ku**c 😂 Hehehe...Mislis ovaj deo za Sfekija? 🙂
BojanaCZV Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 17 minutes ago, realno *w said: Ogroman problem im je Nibo. Izdao ih prošle godine, izdaće ih i ove kako stoje stvari. Na to još povreda Brauna... I dalje mislim da mogu biti jako opasni, ako se sastave na makar par meseci. Da, na Niba sam zaboravila, ali Lorenco im je igrao večeras. Monako dve pobede, bas me zanima da li će im duh Nedovića uspeti poremetiti top8 koji redovno igraju ne znam koliko godina za redom. Mislim da ni sam Nemanja ne zna kako je završio tamo ove sezone. 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Predsednik Baskonije prevaspitavao sudije na poluvremenu...strašno...ko je bio sudija... a, Javor...paaa...ok...ništa...akward silence.
Recommended Posts