Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kokoskov lici na nekog poljskog policajca iz americkih filmova. Krzevski, volovic...tako nesto.

Edited by JPM
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Posted

Kokoskov preokrenuo utakmicu kad je skontao da nema vajde od dva centra i kad je upario Smitsa i Osmanija. Na kraju ih Larkin pokopao. Svakako zasluzeno Partizan, skoro ceo mec su vodili i izgledali kao da vise zele pobedu.

Posted

Pao bas tanak u ova 3 kola, bukvalno su ovde imali 2x po 5minuta gde nisu mogli kos da postignu.

Sorts jako nesnadjen.

Steta sto je Kendrik ovo ubacio zasluzila je Baskonija overtime.Pogotovo nacin na koji je izjednacila.

Posted

Fali dosta Efesu Poarje. Nemaju skok niti zaštitu reketa bez njega. Ubio ih je Partizan tu. Da, prodisali su kad je Igor upario Osmanija i Smitsa ali ipak nisu mogli u finišu. Na čvrstinu je Partizan prelomio utakmicu. 

Igor je ofanzivno stvarno mastermind ali mu ekipe štucaju u odbrani. Za sad tako i Efes izgleda, iako kao što rekoh ima nekih opravdanih razloga. 

Ne znam gdje su nasli ovog Kai Jonesa, jeziv je potpuno.

Partizan s 5 pogođenih trojki i nesto preko 20% prebacio 90 poena.

To dovoljno govori u kakvom je defanzivnom stanju ekipa iz Istanbula, a boga mi i koliko je zapravo ekipa Partizana ofanzivno potentna. 

U svakom slučaju 2 ekipe koje ja vidim u play off-u i borbi za f4. 

Posted

Kokoskov ima vajb Sferopulosa, utisak mi je da bi lagano 10/10 ovakvih meceva izgubio.

Kkp mi se ne dojmi previse, igra neodoljivo podseca na ono od prosle godine. To je igra na serije, mahove. Plus 15, -1, +7 i tako u krug.

Ovaj mec bi izgubili na neutralnom terenu 10 razlike. Klasicna domacinska trka, jurnjava. Utisak mi je da ako ih neko bar malo uvede u pozicionu igru, da tu nemaju sanse.

• Like 2
Posted
45 minutes ago, Eddard said:

Iz kog filma je izašla ova personality riba sa Arene?

Ne znam brate, ali ozbiljna riba ako mene pitaš. Slušao sam je oanj jedan intervju na egleskom, baš lepo priča, lako ju je slušati. Kontent je prosek, ali bobe moj.

Posted

Armani od "brutalno" dobre ekipe, u prvom kolu, potencijalni F4, bla bla, do dva rutinska poraza od komšija i Monaka.

Bas onako kako su dobili Zvezdu, tako su izgubili naredne dve.

Bukvalno i ova sezona će biti kao prošla, dosta ekipa sličnog kvaliteta, i mislim da će biti borba do kraja, zaista niko nešto posebno ne odskače, iako je tek početak sezone.

Posted
6 minutes ago, Losmi17 said:

Kokoskov ima vajb Sferopulosa, utisak mi je da bi lagano 10/10 ovakvih meceva izgubio.

Kkp mi se ne dojmi previse, igra neodoljivo podseca na ono od prosle godine. To je igra na serije, mahove. Plus 15, -1, +7 i tako u krug.

Ovaj mec bi izgubili na neutralnom terenu 10 razlike. Klasicna domacinska trka, jurnjava. Utisak mi je da ako ih neko bar malo uvede u pozicionu igru, da tu nemaju sanse.

Sreća pa se razumeš u košarku ko Marica u kriv ku**c 😂

Posted (edited)
3 minutes ago, BojanaCZV said:

Armani od "brutalno" dobre ekipe, u prvom kolu, potencijalni F4, bla bla, do dva rutinska poraza od komšija i Monaka.

Bas onako kako su dobili Zvezdu, tako su izgubili naredne dve.

Bukvalno i ova sezona će biti kao prošla, dosta ekipa sličnog kvaliteta, i mislim da će biti borba do kraja, zaista niko nešto posebno ne odskače, iako je tek početak sezone.

Ogroman problem im je Nibo. Izdao ih prošle godine, izdaće ih i ove kako stoje stvari. Na to još povreda Brauna... I dalje mislim da mogu biti jako opasni, ako se sastave na makar par meseci.

Edited by realno *w
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Papanikolesku said:

Sreća pa se razumeš u košarku ko Marica u kriv ku**c 😂

Hehehe...Mislis ovaj deo za Sfekija? 🙂

Posted
17 minutes ago, realno *w said:

Ogroman problem im je Nibo. Izdao ih prošle godine, izdaće ih i ove kako stoje stvari. Na to još povreda Brauna... I dalje mislim da mogu biti jako opasni, ako se sastave na makar par meseci.

Da, na Niba sam zaboravila, ali Lorenco im je igrao večeras.

Monako dve pobede, bas me zanima da li će im duh Nedovića uspeti poremetiti top8 koji redovno igraju ne znam koliko godina za redom.

Mislim da ni sam Nemanja ne zna kako je završio tamo ove sezone.