Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Beloševiću verovatno kum završava ona godišnja testiranja za sudije ? Sramno je debel za sudiju u bilo kom timskom sportu. Edited 2 hours ago by Wingwalker 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: u qrac i povrede vise.... ovo nije sportska povreda...ovo je već neki voodoo.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moses Wright i trojke pogadja leptejebo, kakvo pojacanje! Na drugoj strani ovaj Bacot izgleda kao interesantan igrac, prvi put ga malo detaljnije gledam. Ima potencijal, plus sto je ogroman. U odnosu na Wrighta izgleda kao dzin.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Moses Wright je zver. Em je telesina em ima šut spolja. 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 hours ago, Losmi17 said: Teska sramota u areni, pogrdno skandiranje predsedniku kkp. Meni je zasmetalo urlanje tokom odavanja pošte Đorđu Armaniju. Baš nekulturno. Inače, pristojno sportsko veče.. 2/3 poraza..šteta što Gurdenova trojka ne uđe na kraju za 100% učinak 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago leleleleleleee kakva zverina Moses! Its hammer time!
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, JPM said: Ko se povredio @Don Dusko? Brandon Boston Jr. Sudario se sa Boldvinom...Pridrzavali ga dvojica da odskakuce do klupe ili van hale. 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Air Kondic wtf Svaka cast decku kako je usao bez respekta, kao da ima 10 EL sezona iza sebe. 3
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Moses Wright je zver. Em je telesina em ima šut spolja. Ma sta ti je, nije ni blizu papi Rivera...
longbowman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mike James mora da se unormali, u poslednje 3 utakmice 20 asistencija, ko hoće ovo da gleda, kome je ovo lepo, ja da sam hteo da gledam timsku košarku ne bih ga na avatar stavljao 1 9
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvo poluvrijeme Gosa, mogao bi Zalgiris dobiti ovo. Dva jaka skalpa.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta sad izvodi ovaj Zalgiris i kvari racunice od starta sezone? 🥲
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Boldvin će da izdominira ove sezone, dosta bolje izgleda nego prošle sezone. Zalgiris je ozbiljna ekipa. Napravili su ozbiljne poteze ljetos.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daja vu mi je nekako ovo Zalgiris ce posle 2 kola da izgleda odlicno, 2
nemanjau5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Saras mjenja ko na hokeju. Sem Baldwina ne znam je li iko spojio 5. minuta na terenu u komadu u drugom poluvremenu. Edited 1 hour ago by nemanjau5
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ista prica svake godine, kako igra Zalgiris, kako je Ivanovic top trener itd... Na kraju se svi raspaadnu 1
Recommended Posts