Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, JPM said: Dvejn Bejkon uopste ne lici na privatnika, odigrao perfektno timski prvu cetvrtinu protiv Partizana. Ne lici ako si sad prvi put cuo za njega. 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Golijat said: Ne lici ako si sad prvi put cuo za njega. Ne lici na ovoj utakmici, naravno da sam to mislio. Dakle do trenera je. Koliko mu das toliko uzima. U Dubaiu je prva opcija Musa, pa Bertans pa mozda onda Bejkon.
Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Ne lici na ovoj utakmici, naravno da sam to mislio. Dakle do trenera je. Koliko mu das toliko uzima. U Dubaiu je prva opcija Musa, pa Bertans pa mozda onda Bejkon. Ma kakvi, videce se vec kako sezona odmice, uzasan igrac za ekipu. Ali da ne ubijamo temu ovde, prebacicemo se na EL.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Blakeney je kandidat za pucača bez savjesti godine, ako postoji ta titula.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Barsa je ultra depresivan tim. Aj sto im je tih bezvezan, nego i sto nemaju nijednog zabavnog igraca za gledanje. Raspad u najavi su. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Clyburn, Toko, Vesely, Satoranski itd Problem za Barsu pa nije sezona 20/21 nego 25/26
Utopista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razvaljivanje... 👊. Jao bre kako igamo - i efikasno i atraktivno! Još kada tata Jurica našteluje makinu i vrati se brat Andjuša ima mlin samo da mleje mleje mleje... https://youtu.be/cKydfvztHWQ 2
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čestitke Utopisti i dijaspori na Bliskom istoku. 1 1 3
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja kapiram da je Dubai bio inspirisan a Partizan indisponiran, ali dosta ima konkretniji roster Dubai nego sto sam ja ispratio. Ako iskontrolisu Bejkona, bice pravo zajebani.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vasa preneo dobru formu sa EP-a na EL. 18p 4/7 za 3 7/12 iz igre.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Danima slusamo o Andjusicu i Golemac ga namerno ne skine veceras. Garant cita forum. 1
Čvarkov Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, Čvarkov said: Vasa preneo dobru formu sa EP-a na EL. 18p 4/7 za 3 7/12 iz igre. I Gudura isto. Prijalo im leto sa repkom.
Utopista Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Sve što smradikali dotaknu kopni i propada - kamen bi pokvarili. Samo se oni bogate. Ali ok to dobri narod očigledno voli i podržava...
Čvarkov Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 2 hours ago, Smrtokapa said: Čestitke Utopisti i dijaspori na Bliskom istoku. Troduple čestitke. 1
MrTripleDouble Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Preljepo kosarkasko vece, samo nek ide po redu 1
Recommended Posts