Golijat Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, JPM said: Dvejn Bejkon uopste ne lici na privatnika, odigrao perfektno timski prvu cetvrtinu protiv Partizana. Ne lici ako si sad prvi put cuo za njega. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Golijat said: Ne lici ako si sad prvi put cuo za njega. Ne lici na ovoj utakmici, naravno da sam to mislio. Dakle do trenera je. Koliko mu das toliko uzima. U Dubaiu je prva opcija Musa, pa Bertans pa mozda onda Bejkon.
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, JPM said: Ne lici na ovoj utakmici, naravno da sam to mislio. Dakle do trenera je. Koliko mu das toliko uzima. U Dubaiu je prva opcija Musa, pa Bertans pa mozda onda Bejkon. Ma kakvi, videce se vec kako sezona odmice, uzasan igrac za ekipu. Ali da ne ubijamo temu ovde, prebacicemo se na EL.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Blakeney je kandidat za pucača bez savjesti godine, ako postoji ta titula.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barsa je ultra depresivan tim. Aj sto im je tih bezvezan, nego i sto nemaju nijednog zabavnog igraca za gledanje. Raspad u najavi su. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Clyburn, Toko, Vesely, Satoranski itd Problem za Barsu pa nije sezona 20/21 nego 25/26
Utopista Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Razvaljivanje... 👊. Jao bre kako igamo - i efikasno i atraktivno! Još kada tata Jurica našteluje makinu i vrati se brat Andjuša ima mlin samo da mleje mleje mleje... https://youtu.be/cKydfvztHWQ 2
Smrtokapa Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Čestitke Utopisti i dijaspori na Bliskom istoku. 1 1 2
Utopista Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Dali bi i mi - nedostajalo je Danilovih 19.8 poena!
SuperTraktorko Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Ja kapiram da je Dubai bio inspirisan a Partizan indisponiran, ali dosta ima konkretniji roster Dubai nego sto sam ja ispratio. Ako iskontrolisu Bejkona, bice pravo zajebani.
Čvarkov Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Vasa preneo dobru formu sa EP-a na EL. 18p 4/7 za 3 7/12 iz igre.
Recommended Posts