Hertzog Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa da li je realno. Mali se totalno pogubio ovaj vikend
Nicklord Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ume li Noris da iskoristi ovo pa da napravi šampionat opet zanimljivim ili će u zidu da završi
Dzoni_m Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lando nema sta da jurca. Poeni su sasvim ok. Imaju zalihu, staza im prosto ne odgovara (Monza i ovo su prilicno slicne). Zavrsiti u bodovima. To je sve.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lando u najboljem slucaju podium tako da ovo nije laka pozicija ni najmanje. Piastri pogresio dva puta u dva dana gore nego Lando ikad ali jebiga lakse je srati po Landu. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Tsunoda bez DRSa odbija napad Leklera i Norisa??? Ili taktiziraju? Edited 5 hours ago by JPM
staneC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali da se Ferrari toliko pati iza juniorske ekipe RedBulla 🤦♂️. Ðabe ste krečili…
Dzoni_m Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta je taktika McL voleo bih da znam. Za Maxa mi je jasno, ide se do kraja ceka se SC ako ne bude jbg.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago LaNdO Je FaVoRiZoVaN 3 minutes ago, Hertzog said: Treba Lec da mu vrati poziciju, da bude fer Nema potrebe.
Hertzog Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Onda nije trebao ni Oskar prosli put. jbt ja nisam siguran da cemo ikada docekati titulu u f1, necerovatno je koliko dugo budale vode ferrari
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Hertzog said: Onda nije trebao ni Oskar prosli put. Takav je bio timski dogovor. Lekler je uzasan u cuvanju guma. Ok, smesno. 1
aleksandar2806 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvi je djubre od bolida napravio Ferari,konstantno proklizava na ulazu u 16 krivini takonda vozaci ne mogu da iskoriste brzinu na pravcu svaka cast moroni.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ocekivao sam mnogo vise preticanja danas. Norris nemocan da obidje nominalno slabije bolide. Pritisak ocigledan na obojicu. Sada je 25 poena razlike, 7 trka do kraja. Sve je otvoreno. Bravo Sainz!!! Edited 4 hours ago by JPM
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Ocekivao sam mnogo vise preticanja danas. Bude uvek loša trka kad se trkaju ko može sporiji da bude a da ne izgubi mesto. Skroz su promašene gume ako je srednja mogla celu trku da ide 2
aleksandar2806 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, JPM said: Takav je bio timski dogovor. Lekler je uzasan u cuvanju guma. Ok, smesno. Nije uzasan vec bolid pocinje da proklizava kad je temperatura staze ispod 20 stepeni.Ne uspevaju da zagreju gume i da ih odrzavaju na optimalnoj temperaturi.
Iryna Zarutska Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Piastri was given a 5s time penalty but this will not be converted into a grid penalty for Singapore. 🤣 Ovo je smesnije od Norisa koji dobija +5s na vreme iz Kanade.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Iryna Zarutska said: 🤣 Ovo je smesnije od Norisa koji dobija +5s na vreme iz Kanade. Pa sta je kazna onda? Nista?
Iryna Zarutska Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, JPM said: Pa sta je kazna onda? Nista? Ništa
Downforce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 35 minutes ago, Nicklord said: Bude uvek loša trka kad se trkaju ko može sporiji da bude a da ne izgubi mesto. Skroz su promašene gume ako je srednja mogla celu trku da ide Ovo. Po ko zna koji put ove sezone. Ocaj.
lemiwilli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Napokon Williams, Sainz je sve sa pravom rekao, a ja dodajem red je došao i na nas a tek će. 🙂 Bravo Max, vozačina. Pobeda je ostvarena još juče. Kako bi bilo dobro da uzme jos barem tri uzastopno pa kad se orandzastima počnu tresti gaće da vidimo šta će onda biti. Mislim da je Singapur preloman. Ako tu RB bude mogao da se trka sa Meklarenom biće svega do kraja sezone. Ako dobije Meklaren to je to. Onda im ostaje samo da se još dogovore kome će dati vozačku titulu ove godine.
Dzoni_m Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgleda da su “navijaci” prerano otpisali Landa. Za razliku od Piastrija, ovaj vozi glavom. Tacno da brlja, ali makar (do sada) je vadio fleke. Tehnicke kvarove i brljotine tima ne racunam, ali su uglavnom njega pogadjali. Ne znam zasto se uopste sada nesto spocitava kako Max treba da dobije ovu trku ili onu trku, jer Oskar ovo, Lando ono, MCL onako, zao mi je onih koji su propustili pocetak sezone. F1 sampionat je cela sezona. Konstantnost je bitnija nego trenutni rezultat. Lando i Oscar treba da voze svoju trku. Nezavisno od bilo koga drugog. Konstruktorski sampionat je resen, ne postoji prakticna sansa za bilo koga da ih ugorzi. Vozacka takodje, ako zavrsavaju u prvih 5. E to treba i da rade. Borba izmedju njih dvojice, a ne sa ostalima jer ostali nisu bili tu na prve 2/3 sampionata. Sada mogu samo da se zale upravi vodovoda.
Recommended Posts