DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Issey said: Jezivi smo... Ali jezivi... Obradovic je ispodprosecan trener jbg 4
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Obradovic je ispodprosecan trener jbg Branio sam ga ko najrođenijeg... večeras je pogubljen totalno... 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bad said: Kako sviraš kurcu to nije realno Ja mislio da samo hulja ima botove... Kad ono... 2 minutes ago, TB Told said: Hajde malo manje gluposti... ... ima ih i Obrad... 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, Issey said: Ja mislio da samo hulja ima botove... Kad ono... 4 minutes ago, TB Told said: bez ovoga. 1
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je zadimljeno u hali, nerealno. Bas se videlo sad sa Cimom u kadru na bacanjima.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovo nisu bili koraci Karlika, imamo poklon Kompenzacija za nedosudjene napad ranije Edited 1 hour ago by MrTripleDouble
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, K.Dot said: Batler nije baš dobar. Ali opet clutchuje 2
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sale ih je urnisao ovom petorkom,Chima Izundu Nwora Kodi i Kobra Idemo jako do kraja. 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Obradovic je ispodprosecan trener jbg Ko su prosecni i iznadprosecni?
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rezultat fenomenalan, s obzirom da ćelavi ponovo ništa nije spremio (osim što je pitao chatgpt kako da rasporedi minutažu centrima), a igrači se mahom nisu pojavili. 2
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: bez ovoga. Bez čega? Čovek je napisao da nas Partizan pušta kad smo se primakli, kako bi dokazao svoju poentu da smo toliko loši. Kako treba da se tretira taj upis? 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo Butler za zadnji napad. Konačno i da mi nešto damo nakon time-outa
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, TB Told said: Bez čega? Čovek je napisao da nas Partizan pušta kad smo se primakli, kako bi dokazao svoju poentu da smo toliko loši. Kako treba da se tretira taj upis? Bez nazivanja neistomisljenika botovima jbt tvoj quote je greskom zavrsen tu.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tradicionalno izdanje kad je bitno i kad je pritisak, bez nervoze.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, TB Told said: Bez čega? Čovek je napisao da nas Partizan pušta kad smo se primakli, kako bi dokazao svoju poentu da smo toliko loši. Kako treba da se tretira taj upis? Bila je ironija, jer su promašili dva zicera i bacili par lopti u aut, ali ni ne očekujem od dežurnog čuvara vatre da to shvati... Naravno da nas Partizan ne bi pustio nikad... 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam kako ne gubimo bar 10 razlike. Očajno prvo poluvrjeme. Nevjerovatno da je Jaga izbacio koji je odigrao odlično prethodni derbi. Čovjek gleda šta piš ljudi po tviteru i šta pričaju neki bezveznjakovici poput Milana Kalinića. Nevjerovatno da potpo pod uticaj drustvenih mreza. Druga stvar...Da li je moguce da nije vracao Rivera i Kartera? Čovjek ide redom i ubacuje...Ovi koji su prvi izasli ponovo ce na parket krajem 3/4. Nema veze kako su odigrali. 🤦 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Sector said: Tradicionalno izdanje kad je bitno i kad je pritisak, bez nervoze. Pa pita se nešto i Partizan a činjenice govore da su u dobrom momentumu. Teška utakmica očekivano bar šta se mene tiče. Edited 1 hour ago by bodo
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, fradler said: Rezultat fenomenalan, s obzirom da ćelavi ponovo ništa nije spremio (osim što je pitao chatgpt kako da rasporedi minutažu centrima), a igrači se mahom nisu pojavili. Kada bi nekako mogao da minutažu udeli i Jagu i Litvancu pa da svi žive srećni i zadovoljni.
Recommended Posts