Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sferin trenerski pečat je odbrana Sasuči nam skoro 100-ku Čestitke treneru !!!
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije ovo ništa, mi smo navikli preko 100 da primamo, to je naša mera, ovo je bilo samo lagano zagrevanje.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, mister-no said: Ne znam što kukate, kažu tb told i nmx da je sve pod kontrolom, jeste narikače.. Nismo dobili Milano kući, ne možemo da ovim milionerima ali zato kad dođu Pao, Oli i ostali ima da ih oderemo narikače jedne Utegao nas Sfeki ko nam da preko 90 skidam kapu Ne znam da li su narikace ali svakako jesu toksicne seronje. Ja ne razumem koja je to kolicina gorcine u necijem zivotu da se bukvalno samo sere po necemu. Zasto onda gledati uopste. To nije kritika nego cisto izbacivanje frustracije.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A dobro, opet će da kaže da mi previše očekujemo, da smo samo jednom bili u 10... Verujte u proces... 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igramo preružnu košarku sa očajnom odbranom. Ovu kombinaciju prvi put vidim. 3 2
Recommended Posts