DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima jos 6 minuta do kraja. Nije da Obradovic nije gubio i vece vodjstvo za manje minuta. Samo da izdrzimo pritisak narednih par minuta. Bravo Kalina. 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jebote, kakav sad pas Kaline pa faul Mekintajera.... Aj malo mozga samo 1
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbt, pitanje da li namerno govnari ovo rade ili jednostavno ne znaju ništa.
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta pustaju ovi, hoce da ih na silu vrate u zivot. Ovaj iskopa oci Yagu.
Green23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sva sreća pa imamo zalihu poena, ovo je kriminal šta se sudi u poslednjih 5,6 minuta
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako mi džigericu jede kada na već gotovoj utakmici neki proćelavi masnokosi kompleksaš sudija krene da šilji na nama mlohavi pišurak. 2
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Plaćaš milione godišnje da bi igrao ovo takmičenje. Svaku utakmicu te kradu + udare po džepu kad igraš kod kuće. I niko da se oglasi iz kluba. Ja znam da više nije Čović era i štancanje raznih saopštenja, ali ovo već postaje žalosno. Još Drčela koji se šlihta Evroligi kao "pitao je NBA za nas, al mi smo zainteresovani samo za Evroligu!!!" Edited 4 hours ago by Summerfunk
Recommended Posts