Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neverovatni smo, taman se malo sastavimo, al malčice treba da nas protivnik rastavi.
chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj ćelavi jaga da se ne nerviramo bar da nam zakucaju poslednji ekser
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Tuga je sto smo postali kao grobari gde je 5 minuta ozbiljne igre dovoljno da te slomi.... 5
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Deda masterclass. Nastavljamo sa skandaloznom odbranom.
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa ja ne vidim izlaz iz ovoga osima otkaz da se da treneru, jer ocigledno nema ni promil napretka i cini mi se da su igraci sve nezadovoljniji.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj petorku sa Sambom, Kobrašinom i Trutom pa da idem da spavam na miru. 2
Glavonjic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Davidovac na Elisu na početku treba da ostane negde zapisano, i da se izučava na trenerskim klinikama. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tačno ima hendikep da mora uvek jedan domaći igrac da bude na parketu. A posto je Kalinić odron, dobric još veći, onda mora dekara da pogledom prati.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj Dobrica, Jaga i kalinu još pored Davidova. Semi naravno na 5, da se smejemo barem kad već košarku ne igramo.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako je čovek u par nedelja sjebao i tim i energijuu i sve što je mogao. Neka nam se smeje cela EL ali ja bih ćelavog pre kraja utakmice nogom u guzicu.
Diogen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ‘ajmo sad ostavi Dedu i Nworu na klupu, veati Kalinu i Jaga, jer treba održati momentum…
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hahaha tačno uvek mora biti jedan domaći na parketu....neki dogovor verovatno imaju... Ajoj debila 😂
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali Shields nas ubija i ima 3 lične i niko da ga napadne da iznudi 4ti i na klupu 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čovek nas implementirao u Albu jbt 100 po tekmi bez greške
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vuk 2 puta ili 3 puta cak iz ulaza promasi OBRUC
Recommended Posts