fradler Posted January 9 Posted January 9 Poražavajuća nemoć, da odigramo 100 utakmica ovde ne bismo nijednu uveli u egal, a uopšte nemamo lošije igrače. Batler i Nvora odvratni večeras. Užasna nonšalancija i jeziv govor tela kad je tvrdo i ružno. 5
Kosjan Willavić Posted January 9 Posted January 9 1 minute ago, TB Told said: I dalje je smešno prozivati Jaga, u situaciji kada je prvi put ušao na -16, a drugi put na -21. Igra veoma loše, ali je daleko od glavnog problema. Nije ni jedini problem kriminalna igra Nikole Kalinica pa ti mlatis vec deseti post samo o tome 2 2
DijametralnoSuprotan Posted January 9 Posted January 9 Just now, TB Told said: I dalje je smešno prozivati Jaga, situacijama kada je prvi put ušao na -16, a drugi put na -21. Igra veoma loše, ali je daleko od glavnog problema. Glavni krivac je Obradovic. Sta vise ovaj roster je vrlo dobar ako je u rukama lava a ne magarca. 4 1
Big Ticket Posted January 9 Posted January 9 1 minute ago, Mile1 said: Ne treba dolaziti Radonjic, samo neki stranac koji ce da utegne ovu bagru i kojeg ce boleti uvo ko je i sta Nikola Kalinic Миле, смараш. Ево играју странци, и игра нам је липов курац. Не могу да вјерујем да је ово она иста екипа која је гризла за сваки посјед и свима прирасла за срце. Саша је пао као стручњак, психолог и човјек. Баш, баш ружно. 17
Don Dusko Posted January 9 Author Posted January 9 Just now, Kosjan Willavić said: Nije ni jedini problem kriminalna igra Nikole Kalinica pa ti mlatis vec deseti post samo o tome Kad ceo tim igra lose naravno da nije jedini problem Yago ili Kalina. Al eto ovde se njih 2 najvise apostrofiraju. Danas je los i Batler. Al ne bih njih napadao jbg.
Teleći sač Posted January 9 Posted January 9 Zajebase nas komsije ponovo. Uzese Penjaroju i sad ti i da oces da menjas Obradovica, koga da dovedes? 2
texas Posted January 9 Posted January 9 1 minute ago, Volter said: Navijači Zvezde neće ćutati, na sledećoj utakmici biće - uprava napolje i Drčela lopove. Zasto drcela lopove? 1 1
TB Told Posted January 9 Posted January 9 Just now, Kosjan Willavić said: Nije ni jedini problem kriminalna igra Nikole Kalinica pa ti mlatis vec deseti post samo o tome E vidiš, on jeste glavni problem, može on da igra koliko god loše, ali minutaža i nezamenljivost su tu. Koliko god se nekome to ne sviđalo.
Volter Posted January 9 Posted January 9 Just now, texas said: Zasto drcela lopove? Pa zato što je drp majstor.
Profaarmor Posted January 9 Posted January 9 Hoce li Sasa da otresa prasinu sa sakoa posle utakmice 1
Issey Posted January 9 Posted January 9 Kako je Obra upropastio Kodija, Semija, pa sad i Batlera... Treba to znati... 1
Kosjan Willavić Posted January 9 Posted January 9 Sad je uveo Miljenovica kada se raspadamo posle nekoliko kola neuvodjenja. Onda ce mu biti alibi, pa pustio sam ga, utopio se u sivilo
JPM Posted January 9 Posted January 9 Hteo sam da vidim do kraja samo da li imaju bar malo stida. Dobio sam odgovor.
srlepajce Posted January 9 Posted January 9 2 minutes ago, fradler said: Poražavajuća nemoć, da odigramo 100 utakmica ovde ne bismo nijednu uveli u egal, a uopšte nemamo lošije igrače. Batler i Nvora odvratni večeras. Užasna nonšalancija i jeziv govor tela kad je tvrdo i ružno. Da, njihov govor tela mi se i najmanje svidja 2
kojihit Posted January 9 Posted January 9 Nadam se da ce neko da napravi Jatarove lowlights sa ove utakmice, ovo je stv bilo fenomenalno loše sa sve onom frljokom koja je usla lolol
texas Posted January 9 Posted January 9 Just now, Volter said: Pa zato što je drp majstor. To sigurno, al’ nije mucenik mogao da zna u kom nas pravcu vodi Sale…jbg
Shunsuke Nakamura Posted January 9 Posted January 9 Mislim da je Obradović izgubio ekipu. Ali treba da bude sramota i igrače za ovakav nastup. Ovo je već treći put da pucamo stoka razlike u kratkom periodu, uz poraz od Partizana koji je bio skandalozan. Ne može gore od ovoga. 3 1
DijametralnoSuprotan Posted January 9 Posted January 9 1 minute ago, Teleći sač said: Zajebase nas komsije ponovo. Uzese Penjaroju i sad ti i da oces da menjas Obradovica, koga da dovedes? Zeljko slobodan, ja bih probao. Kazu licno je u tefteru imao Butlera i Nworu plus ima kosu. 1
Starakajla Posted January 9 Posted January 9 2 minutes ago, Teleći sač said: Zajebase nas komsije ponovo. Uzese Penjaroju i sad ti i da oces da menjas Obradovica, koga da dovedes? Uvek postoji neki Obradović. Samo kažem. 😂 1
СтелаРоса Posted January 9 Posted January 9 (edited) 3 minutes ago, TB Told said: E vidiš, on jeste glavni problem, može on da igra koliko god loše, ali minutaža i nezamenljivost su tu. Koliko god se nekome to ne sviđalo. Glavni problem je samo tebi koji mrzis sve kome se prezime zavrsava na ić Edited January 9 by СтелаРоса
Recommended Posts