tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Sto je tiho ovde? Sto niko ne komentarise dobru igru Cartera? Jer vodimo.
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ova kenanova povreda deluje kao prednji ukrsteni. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Jebem ti turnir i sve ko je ovo prihvatio... 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Jeste da ovde vlada kakvo vlada misljenje za Kenana al ovo niko nije zeleo da mu se desi. 4
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ode koleno,Jbg! Ko nas Kleo nije dangubio. Edited 2 hours ago by Zadnji vezni
dr sleep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Evo ok je izgleda,ako sam vidio hoda sam. Ali nerealno koliko mi imamo povrijeda. Edited 2 hours ago by dr sleep
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A i Kenan lik, blok od Rivera dobija na 45 stepeni, centralno, a on lik krece na suprotnu stranu, ka autu, probija se kroz trojicu protivnickih igraca sa dugim korakom...
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se da nije ono najgore (ACL). Ocajni smo i danas svakako.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali šta je uopšte pokušao Kenan, kakva je ovo akrobacija.
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago eto nicim izazvane doselekcije...not osecam da 2 na dalje pokrivaju kobra i nwora fulltime kalina i odzelej na 3 moneke i deda na 4 bas steta za kenana, mislio sam da iz drugog plana moze da ima dobru sezonu 1
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav je samo bezveznjak ovaj CMM. I mi smo njemu dali ključeve ekipe prosle godine?! Vadi napolje dunstera Jbt!
ZvezdaBL Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Žao mi je brata Keniše ali je ovo sled događaja kad ti je igrač primoran da radi ono što mu nije specijalnost, umjesto da ima nekoga ko ce razigrati covjek ide na prodor da izmislja poene 1
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledaj bre ovog ........ uh dzigericu ce mi pojesti ovo govno na pleju
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Just now, tejlor said: Gledaj bre ovog ........ uh dzigericu ce mi pojesti ovo govno na pleju Umislio covek da je Nikola Jokic i da mu je ovo dodavanje laganica. Edited 2 hours ago by Borca
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, ZvezdaBL said: Žao mi je brata Keniše ali je ovo sled događaja kad ti je igrač primoran da radi ono što mu nije specijalnost, umjesto da ima nekoga ko ce razigrati covjek ide na prodor da izmislja poene hajde da ne izmisljamo gluposti covek je bek, u opisu posla mu i da udje pod kos mehanicka povreda koja nema veze ni sa cim, niti je bilo kakav logican sled dogadjaja ovaj topik je stvarno dno dna 5
Recommended Posts