Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Inace Zalgiris igra mlohavo, promasili ste brdo otvorenih suteva. Mece blizu sam jednog dugmeta. 2
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Radije ću i Yaga gledati nego beskorisnu mrcinu Kalinića. 1 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovde samo moze da se iznaredjam familiji svima pa da zaradim ban tako da necu nista ni da izjavljujem. 2 1
Brajant Danston Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Prevara na našoj klupi je pokazala kako se gubi meč u prvoj četvrtini. 1
StiviKivi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Da smo normalan klub , Saša Obradović bi na poluvremenu dobio otkaz. Edited 11 hours ago by StiviKivi 8 1
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Red je i mi da preokrenemo i dobijemo meč nakon ogromnog minusa. 😁💪
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Da je Batler ubacio ono što daje inače bila bi egal tekma. Samo da dobije 35 minuta i pali se masina!
Issey Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako samo igrači deluju da imaju loš IQ kada nas vodi loš trener. A videli smo da nije tako... Brzo ovaj ostaje bez svlačionice i tu je kraj... 1
dunaj95 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Uz Partizan i Asvel trenutno najbjednija ekipa u EL... pored Monekea, Nwora, Batlera treba i to znati....SVAKA ČAST SALOOOOUUU...evo i Jaga da nas ubije maljem... 1 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Da smo normalan klub ne bi menjali trenere kao carape. 1
Teleći sač Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nijednog trenera nisam terao (osim Miloja ovog leta), ali Sale - da se ne ljubimo. 1
Mr.Consular Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago na sta ti liči ekipa, crni moj iSO... i ovde će pući stotka
tejlor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 30 miliona je ulupano u tim da bi se celavi praziluk usrao u njega
Filbi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, mister-no said: 1/4 doktorska Spremio to Sale vidi se Spremio ko za slavu
Disfruto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Izundu nije za ovaj nivo jednostavno na leto da se razilazimo 1 1
Recommended Posts