Maksim Posted January 6 Posted January 6 Ovo je bas tragikomicna odbrana jbt, ja se ne sjecam kad nas je neko ovako punio na nasem parketu 1
DijametralnoSuprotan Posted January 6 Posted January 6 1 minute ago, Maksim said: Ovo je bas tragikomicna odbrana jbt, ja se ne sjecam kad nas je neko ovako punio na nasem parketu Barsa.
dunaj95 Posted January 6 Posted January 6 Dođeš na minus 4... imaš tajm aut... umjesto da kažeš ekipi da stane, da igra stabilno, smisleno ...ti nastaviš sa kaubojštinom... stvarno nema ljeba od njega...
Issey Posted January 6 Posted January 6 Moneke hasluje, svaka mu čast, daje se 1000%. Nvora ispratio dva minuta, ostali ništa...
forumko topic Posted January 6 Posted January 6 Nwora pokrenuo sve i usrao momentum ispucavanjem kad smo ih stizali 1
suptil Posted January 6 Posted January 6 1 minute ago, forumko topic said: Nwora pokrenuo sve i usrao momentum ispucavanjem kad smo ih stizali Mislis?
TB Told Posted January 6 Posted January 6 7 minutes ago, BattleBender said: Kakav uzasan kosarkas Imaš li obraza bar sad da se pokaješ?
Issey Posted January 6 Posted January 6 (edited) Bravo za hustle momci... Prava ekipa, ali loš trener... Edited January 6 by Issey
Sinnerman Posted January 6 Posted January 6 17 minutes ago, fradler said: Slušao sam mu podkaste, tajmaute, predavanja, klinike, sve što je dostupno. Veze sa životom nema. Da sutra ode na kafu sa Vladimirom Kuzmanovićem, jedan drugom bi završavali rečenice i slagali se na 99% košarkaških tema. Uozbilji se. 1 1
BattleBender Posted January 6 Posted January 6 1 minute ago, TB Told said: Imaš li obraza bar sad da se pokaješ? Ovo je bilo za Grahama 😄 Nwora nije uzasan kosarkas, samo je uzasan karakter.
Recommended Posts