Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја не знам шта Сферко треба још да усере да се разиђемо ,није ми се свидела прошлогодишња екипа ,не свиђа ми се ни ова ,заједничко је његово присуство обе године.Дали смо за Оџелеја 1,5 Милки плату и платили обештећење пола Милке ,Олију не пада на памет ни 300 за Френка ,Мишко му менажер???Ко кога овде јебе или смо ми дебили у свакој причи?

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, mister-no said:

Što je najgore trudimo se i stalo je svima da dobiju prvu pred svojom publikom i ne možemo.

Tako se zbrasmo...

ali tamo je Ukov jebeni...

i anstapabl Žan Šarl.

Edited by Wingwalker
Posted

Da ponovim jos jednom, ruske kucke. I ne samo ovi jadnici, nego kompletno sportsko drustvo. Mada nisam ocekivao da se ovako lako prodaju.

Da puse kurac svi od glavatog govnara do Bagzija

• Like 1
Posted

Kenan brat sad dao and one ali je komotno imao Plavsica na kucanju. Ako to profi igrac ne vidi onda jebiga.

Posted (edited)

Možda je i za očekivati ove oscilacije s obzirom na broj novih igrača, ali nekako mi je zaista problem kada gledam ovu bezidejnost na terenu. 

Da su ovo izrađene akcije, pa da se vidi neki plan, pa makar bio i promašaj iz akcije, da kaže čovjek ajde ruke su teške, vidi se ideja, ali ovdje se ne vidi ništa. 

Onda dođe Monako, Fener i Oli i potpuno druga slika. 

Ne znam šta da mislim. Bez Grejema ili nekog krštenog pleja, ovo neće biti dobro. 

Edited by Erik Kartmen
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...