Valensija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dragojevic briljira… Hoce da pomogne Zvezdanu, ali se ozbiljno blamira.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I treba Jago da se izviniš Grejemu, daj loptu u kontri, nek opali još jednu trojku.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nekako mi prija oku kad ne gledam Cmm kako davi. Jako dobro poluvreme.
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo baš fino izgleda. Podseća na onih lepih mesec dana. Ali nismo još ni blizu toga. Ali bitan je napredak. 💪 1
YAO Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dzaba ovo sve kad se bude vratio CMM,Batler ce na klupu,Grejm po neki minut,a Miljenovic ce da mase peskirom. Jago cak ni to. 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Yago nema šta da traži u 12 u EL, ovde nek se izigra malo. Miljen treba da bude u 12. Dobro ovo dođe Grahamu malo. 8
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije Cedevita krš, u samom vrhu su EK-A. Ovako treba da igramo ABA utakmice kad već imamo širok roster. Maksimalno sa nenosiocima, pa neka pokažu da zaslužuju minute u EL.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Lepa akcija za Grejema pre trojke Jaga, samo još da krene da ulazi. Nesumnjivo da hoće, s’ obzirom da se radi o brutalnom suteru Sta svira lik kao aut haha 😂😂🫣
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smara ćelavi s Jagom, pusti bre Miljenovića i Grejema da igraju
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Leva ruka JaGo brate 🫣 Ala nas ‘kupuje’ Miljenović ovom borbenošću, a mi cigaNJi smo slabi na to. Kidaj mali ! 🔥
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jago je jeziv kada krene na koš. Neretko promašuje i zicer/polaganje
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izundu igra takodje dobro. Jako blokovi, kratka otvaranja.. Samo da se poradi sa onim glupim faulovima gde za 4 minuta zaradi 3 lične greške 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Fun fact: Devonteova prva dvocifrena partija u poslednjoj utakmici 2025 godine.Ovo da mi je neko rekao pre sezone ne bih mu verovao.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mogao bi D Mo nekad sa svojih 215 da zakuca. Verovatno najslabiji atleta kog smo ikad imali pod košem.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Mile1 said: Koliko je tuzan Davidovac Ako Barna nije mogao da mu otme tu poziciju “3”.. Da mu se nadje neki Perm, Avtodor, Runa i tako ti klubovi. Dosta je bilo, hvala mu na svemu. Prerasli smo ga odavno
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najskandaloznije suđenje koje sam video posle dugo, dugo godina.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Najskandaloznije suđenje koje sam video posle dugo, dugo godina. Kolješnićev derbi mi je jos uvek na prvom mestu. Izdelio 6 tehnickih ljudima poput Radonje, Mitrovića, Lazića..
Bobby Shurda Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Mogao bi D Mo nekad sa svojih 215 da zakuca. Verovatno najslabiji atleta kog smo ikad imali pod košem. Ako hoće neko da se igra aukcije...krećem sa ponudom da nabrojim 20 slabijih atleta od Motejunasa pod košem koji su igrali za Zvezdu. Al ozbiljno sad, jeste krš atleta ali mi se čini da tu ima i da se solidno pazi i da tako produžava sebi karijeru verovatno i pod uticajem onog vrača što ima kao Đoković
Recommended Posts