Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Ajde nemojte ponoviti 37 partiju sa priprema jbt.
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma kakva pripremama. Obradovića vodi utakmica a ne on nju. 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Davidovac degenerik. Ja gasim ovo, moraće dobro da oznoje guzice da me vrate u narednom periodu. 1 1
NikadProtivKaline Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago jbg moramo i mi da izgubimo stoka razlike zarad mira u kuci drste se braco 1 1
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vrati Nworu jebote pas, prvi strelac ekipe nije sutnuo 15 minuta
vinogradskaopera Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako neki novinar ne pita Sasu sto toliko igra igrac koji nit igra odbranu nit napad - Dejan Davidovac
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, suptil said: Davidovac sesti igrac Pariza na parketu. Ne postoji ni jedan parametar po kojem Davidovac može da ima prednost u odnosu na Nworu da na ovoj utakmici igra pre njega na pozicji tri. Sem što je domaći igrač. 2
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Thor said: Vrati Nworu jebote pas, prvi strelac ekipe nije sutnuo 15 minuta Neverovatno, naš najveći problem se zove Saša Obradović 4
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, bodo said: Ovo sa Davidovcrm je baš inat Da sam novinar, pitao bih ga na konfi koja je trenerska logika igranje dotičnog protiv Pariza. 1
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A do pre par kola cigani se raspitivali o avionskim kartama i ulaznicama za F4 🤣🤣🤣🤣 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Neverovatno, naš najveći problem se zove Saša Obradović Zar pre mesec i po dana nije bio Sfero? Kako sad opet trener najveci problem?
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Leo said: A do pre par kola cigani se raspitivali o avionskim kartama i ulaznicama za F4 🤣🤣🤣🤣 Danak neiskustvu...
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije lako igrati sa igračem manje i u odbrani i u napadu. Reč je naravno o Davidovcu. 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislio sam da ima minimum osećaja da nas bar protiv Pariza poštedi Davidovca... 1
Teleći sač Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne treba znati mnogo kosarke da bi se videlo da nam igra već petu utakmicu ne liči ni na šta. 1
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Zar pre mesec i po dana nije bio Sfero? Kako sad opet trener najveci problem? Pa ako imaš oči lepo
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Issey said: Danak neiskustvu... Svake god iznova 🤣🤣 Kk sledeca sezona
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ubiše nas u ranom napadu. Nisam siguran da su neki naši igrači uopšte gledali Pariz kako igra. Bar tako dijeluje. Imamo dobar rezultat za sad. Samo -10.
Recommended Posts