Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Igor_ said: Toliko ce da se izbori da nece videti parket u EL kad budemo kompletni. Ti ga takodje ocenjujes na osnovu jedne trojke i jednog pika. Realnos je da je tanak, i da pored zelje u odbrani nema sta da pruzi, jedva loptu prenese a u EL se to ne trpi. Pa ne baš, nije nam ovo prva pripremna utakmica. Pisao sam i nakon prošle utakmice o njemu. Meni se sviđa, a svakako nije projektovan za nosioca. Ima svoju rolu i to je to.
Maverick88 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Vracaj Plavsica na klupu nije se otreznio jos Edited 15 hours ago by Maverick88
Zvezdan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Je l zna da nacrta jednu akciju bar da nacrta ovaj grk? Ajde vise u k..
m0k1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Evo i druga licna. Srecom se nece dugo zadrzati na terenu
Sector Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Svega sam se nagledao u Zvezdi ali većeg balvana od Plavše ne viđoh. 5
Maverick88 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ima neko ko dodje u Zvezdu a da može da pogodi jebeni otvoreni sut za tri 1
Fan Kosarke Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Iskreno retko kad smo u rosteru imali toliko neartikulisanog igraca kao sto je Plavsic.
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Malo ko ume da ocas posla ukanali jednu ekipu kao sto to nama povremeno radi Mekintajer. Nvora danas izgleda kao amater, bas labilan tip koji ce nam se najesti zivaca. Ako lose otvori utakmicu, pisi propalo. 3
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ja po vasim komentarima zakljucujem da igraju Dobric i Plavsic i samo je desetak razlike za ruse. To je super.
Webad Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Maverick88 said: Ima neko ko dodje u Zvezdu a da može da pogodi jebeni otvoreni sut za tri Marcus howard bi imao 1/9 svaki mec
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Just now, JPM said: Ja po vasim komentarima zakljucujem da igraju Dobric i Plavsic i samo je desetak razlike za ruse. To je super. A nisi zakljucio da igra CMM? 1
ZvezdaBL Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Veceg bezveznjaka ljudskog i kosarkaskog nisam vidio od Plavsica 1
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, fradler said: Malo ko ume da ocas posla ukanali jednu ekipu kao sto to nama povremeno radi Mekintajer. Nvora danas izgleda kao amater, bas labilan tip koji ce nam se najesti zivaca. Ako lose otvori utakmicu, pisi propalo. Istina. Znam da ce me ove sezone najvise nervirati Nvora i CMM, posle vrv Sfero.
Recommended Posts