fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Oduzimao bih bodove ekipama koje ovako šutiraju bacanja.
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nešto je njima ušlo u glavu. Ne maše se ovolika bacanja tek tako.
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi smo 1 slobodno dali od poslednjih 7 Strava i uzas 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, K.Dot said: Saša je izgubio ovu ekipu, jbg. Nije, samo iskusno obara formu... Mnogo smo bili poleteli... 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moneke ne može da ubaci bacanje, ne može zicer. Strava igrač stvarno.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler mora da bude na parketu. Mora da ga istrpi!!! Mora! Ova petorka mu Veceras nije vratila rezultat
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 promašenih bacanja, nema ovde pomoći ni od sv. Nikole
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Slepci bi bolje gadjali slobodna bacanja. Slepci su i sudije, na svu muku... 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva košarka, ju ju... Šta je ovo? Vraćaj Batlera stručnjače.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo se može dobiti samo na neko Batlerovo ludilo. Ekipa je u potpunom rasulu.
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mislio sam da ovo dobijamo. Ali sad sam ubeđen da nema ništa od toga. Evroligaška ekipa koja šutira 50% bacanja zaslužuje sve najgore. Sreća igramo protiv ove kante od Virtusa inače bi bilo 20+ za bilo kojeg drugog protivnika. Edited 3 hours ago by Čočo
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Generalni utisak je da smo od Barse prestali da igramo kao tim, previše soliranja i izolacija, uvek se traži taj neki ko se upali, i očekuje da tako dobijamo. Loše je ovo, a ova slobodna bacanja više od početka sezone, ne znam šta da kažem.. zaključao bi ih dva dana u halu da šutiraju, jbt izgubićemo i utakmicu i šansu za direktan plasman zbog jbnih slobodnih bacanja… 1
Recommended Posts