Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalina zove Grejema da izvede loptu koji daje Monekeu da pretrci teren za 5s, umesto bekova. Totalno je mozgom van utakmice. 3
Giorgio II Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barselona može da zahvali Kalini a malo i Čimi za gomilu gluposti zbog kojih još uvek vodi
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mnogo smo dugacka klupa i mnogo svi treba da dobiju minute. Treba igrati sa 8 igraca 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je ovo ta utakmica gde cemo biti glupi 40 minuta, jbg. Bas malo pametnih poteza i odlika i jos i dobar rezultat 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odvratnu utakmicu igramo, ne znam kako još uvek imamo aktivan rezultat. Još dva-tri brainfarta i ode ovo niz vodu.
Zadnji vezni Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ne verujem šta smo mi radili dva napada kad smo trebali da provedemo??? Kakvi amaterski potezi i neke neverovatno glupe odluke.
Leo Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Kalinic nece da izvede loptu i zove plejmejkera da je izvede, da bi on ili Moneke preneli preko pola
DijametralnoSuprotan Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Just now, quentin said: Što ne proba sa Dedom? Kontam da je fizicki nespreman jos uvek.
K.Dot Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Nisam skoro video da par igrača zakolje sopstvenu ekipu ovako kao što su to uradili Kalina i Moneke. Puštati im u narednim danima da gledaju pre svakog treninga. 1
Diogen Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Pa jbt pored sva ball handlera sa dobrim šutom za 3 na terenu u zadnjem napadu nama loptu prevodi i troši zadnjih 5 sekundi četvrtine Moneke koji na kraju izgubi još jednu loptu. Celu utakmicu sabotiramo sami sebe. Da samo sakupimo 5 minuta koncentracije lomimo ovo, i pored svih gluposti koje smo napravili tu smo, ali večeras niko od naših igrača nije došao na utakmicu sa mozgom izgleda…
fradler Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago U grob će me ovaj raspali bezveznjak Brizuela oterati... 2
K.Dot Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Hahaha, da li je reealan ovaj Brizeula, pa serem ti se u ruke, preuzeo od Klajburna 1
HAMMER Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago brizuela bi ladno bio nas najbolji igrac, ubedljivo.
Issey Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ne vredi, poremetili su nas, a i mi smo sami sebe... Ne bi dobili do prekosutra da se igra...
Recommended Posts