Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Webad said: Ja nemam arenu 2... Imaš sada prenos i na AP1 prenos.
Don Dusko Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Da li mozemo do prve pobede na strani u Obradovicevoj eri? -.- 1
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Donatas i Kalina bi što pre na klupi, a već imaju i po dva faula.
quentin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Volter said: Donatas i Kalina bi što pre na klupi, a već imaju i po dva faula. Kalinina oba faula baš iz dekoncentracije. I bolje da odmori. 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Ladno Voja Stojanovic igra za ove jbt Nisam to ispratio Dosao pre neki dan. Pad velicanstvenog labuda. Batlerica vec 2 ukradene.
YAO Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja ovog Plavsica ne mogu ocima da gledam. Toliko kosarkaski neobrazovan igrac 2 1
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Plavšić traži tehničku umesto da ubaci odmah loptu, to mu sada objašnjava i Obradović.
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Standardno raštimovano van Beograda, srećom su ovi baš loši. 1
Nellthe Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Lopta je bas malo kod Butlera u rukama, niti je privatnik niti proklet, znam da je bio nesiguran u prenosu u par navrata kad je dosao ali ovo je bas pogresno koristenje igraca, i portiv Valensije jako malo posjeda kod njega. Evo sad i sa Kodijem i sa Jagisom dobio je jedan vruc krompir na kraju napada Edited 7 hours ago by Nellthe 1
3x3cz Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne znam, meni Plavsic bas smeta, bas se vidi da ne pripada ekipi cak ni u ABA ligi, jbg izvini oprosti 1 2
quentin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, YAO said: Ja ovog Plavsica ne mogu ocima da gledam. Toliko kosarkaski neobrazovan igrac Školuje ga Rašid Mahalbašić kako stigne. 1 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ово је баш тежак курац од игре, ко год био на терену. 5
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko komplikujemo jednostavne stvari, ovi kasne/pustaju nas da sutiramo mi preskacemo otvorene suteve i gubimo lopte kao na traci. Nadam se da nece opet biti neko mucenje.
Webad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, 3x3cz said: Ne znam, meni Plavsic bas smeta, bas se vidi da ne pripada ekipi cak ni u ABA ligi, jbg izvini oprosti Ali olimpijska medalja i penzija bato 💪 1
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne valja pristup igrama u ABA generalno. Na strani to tek dolazi do izražaja. I onda se čudimo kako su kao svi nabrušeni protiv nas. Tako to ide kad ti je stav i pristup utakmici neozbiljan. Daš slobodu protivniku koji to najčešće iskoristi. Svi koji misle da ABA nije važna neka se sete da smo isto govorili i prošle sezone dok smo sanjali o Top 6 u EL do tamo negde oko januara. Psihološki to nije dobar pristup kad se selektivno igraju utakmice sa ozbiljnim pristupom igri. Pre ili kasnije podbaciš na svim frontovima. 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa koji moj menjaš Batlera, neka igra do kraja poluvremena. 1
YAO Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cime igra isto i protiv Lejkersa i protiv Beca. Kad bi svi imali taj stav 1
Henry Chinaski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tek sam se uključio šta nam je ovo ispod oka i igra li Grejem?
vinogradskaopera Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Henry Chinaski said: Tek sam se uključio šta nam je ovo ispod oka i igra li Grejem? Na klupi je, nije ulazio za sad
Recommended Posts