fradler Posted November 17 Posted November 17 Mogao bi da odmori Kalinu, baš mu se ne igra ovo. Daj tog Škobalja ili Stojkovića.
Shunsuke Nakamura Posted November 17 Posted November 17 Semi je trenutno najbolje 3D krilo u Evropi. Ako oćeš igrača baš svedenog na tako neku ulogu, trenutno teško da ima boljeg. 2
No name Posted November 17 Posted November 17 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Јебига, поломимо се да стигнемо и онда оваква секвенца Миљеновића. Ko da mu je prvi put da ovo radi. I u Dubaiju je isto imao sekvencu u prva 4 minuta, pa ga više nije uvodio. Ali mlad je 24 g, naučiće 1
3x3cz Posted November 17 Posted November 17 3 minutes ago, JPM said: Nisi mi odgovorio. Za sta se igraju utakmice? Ako cemo da se plasimo povreda, bolje ne igrati. Valensija je u petak. Igramo da izgubimo da mozes pljuvati po treneru i igracima. 2
DijametralnoSuprotan Posted November 17 Posted November 17 Uvek branim Miljena ali ovo je bio Plavsa momenat u prajmu jbga
JPM Posted November 17 Posted November 17 Just now, 3x3cz said: Igramo da izgubimo da mozes pljuvati po treneru i igracima. Svasta.
No name Posted November 17 Posted November 17 Kriminalna odbrana kao i skok. Ja mislim da su više motivisani na treningu nego u pojedinim ABA utakmicama.
Issey Posted November 17 Posted November 17 Ima kredita Kodi. Ne treba da igra mnogo, koji kurac ima Jaga... 1
Shunsuke Nakamura Posted November 17 Posted November 17 Je li moguće da protestuju na ovo? Kao da prvi put igraju košarku. 2
Kooineeperk Posted November 17 Posted November 17 Just now, Shunsuke Nakamura said: Je li moguće da protestuju na ovo? Kao da prvi put igraju košarku. Gledace da li je udarila u tablu ispod nivoa obruca.
JPM Posted November 17 Posted November 17 Plavsa ce pogine ovako. Odletece u publiku. Brate pola metra si visi, ne treba ti da skaces!!! 1
Shunsuke Nakamura Posted November 17 Posted November 17 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Odeeee Plavsa Al ga izvozao Samo malo stisneš R1 i Plavša ostaje ukopan.
Recommended Posts