Thor Posted September 19 Posted September 19 6 minutes ago, Igor_ said: U grcu je Graham, ne znam sta ti tu deluje bolje. Vidi se klasa ali treba vremena njemu. Rešenja koja nalazi iz pika, prvi korak, tehnika driblinga, govor tela, sve mi deluje bolje nego pre 7 dana 1 1
Zadnji vezni Posted September 19 Posted September 19 Još samo da Plavša pregrmi porođaj i pali se mašina.
Chaos Is Me Posted September 19 Posted September 19 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Kad bi on znao da igra tu ulogu... Pa ulogu Tea definitivno ne može, daj da probamo sa Markovićem. Nije taj nivo dodavača i razumevanja igre naravno, ali je takođe profil telohranitelja koji ima svoje adute za taj tip uloge. 2
fradler Posted September 19 Posted September 19 Miljenovic defanzivno prijatno, ofanzivno neprijatno iznenadjenje... Dosta streaky sutera imamo. Svi mogu da pogode, ali niko nije pouzdan. 3
alokin Posted September 19 Posted September 19 Ne stizem bas redovno da pratim pripremne utakmice, jel Plavsic uopšte igrao?
Igor_ Posted September 19 Posted September 19 Just now, alokin said: Ne stizem bas redovno da pratim pripremne utakmice, jel Plavsic uopšte igrao? Ne, ceka dete nije doputovao.
Zadnji vezni Posted September 19 Posted September 19 Ali ove ideje da Nwora nešto kreira i da ima loptu u rukama.Nesto poput Dobrica.Osudjeno na propast. 1
Thor Posted September 19 Posted September 19 Bas imamo problem na postavljenu odbranu sa Kodijem...mora nekako drugacije da se igra, da je ne drvi on 20 sek i doda prvom do sebe, jer na sviču ne pravi prednost.
Bode Posted September 19 Posted September 19 A smejali smo se Partizanovim petorkama sa 5 crnaca. Sve u zivotu dodje na naplatu! 😂 2
Sector Posted September 19 Posted September 19 Boston Jr ima potencijal ali ko i svi debitanti trebaće mu vremena. 1
Bode Posted September 19 Posted September 19 (edited) Ova trenutna petorka bas deluje divlje. Al ajde da kazemo neuigrano. Edited September 19 by Bode
fradler Posted September 19 Posted September 19 Grejem u civilu, nece se vracati. Trojke (a i bacanja) su nam kriminal...
Sector Posted September 19 Posted September 19 CMM krene da igra ono što treba da igra i onda ispali ovaj nepotreban projektil.
Zadnji vezni Posted September 19 Posted September 19 (edited) Ali u petorci sa Kenanom i Karterom,brat CMM rešava sam .Vuče Vuče bubo lenja... Ne iz opanaka vuče. Da smo pogodili dve ili tri trojke od ovih pokušaja bilo bi i više nego dobro,rekao bih. Edited September 19 by Zadnji vezni 1
bodo Posted September 19 Posted September 19 Nismo ni počeli a već su nam dva bitna igrača povređena.
Krle Posted September 19 Posted September 19 Jel moze neko pozitivno nesto da napise? Nwora je grozan dodavac, Kamenko lomi obruce, Moneke uzasnu selekciju faulova ima itd... Igramo egal sa sampionom Evrope bez Grejema, a ovde totalni pesimizam 2
Čvarkov Posted September 19 Posted September 19 Kenan će imati dosta prostora u ovoj ekipi za svoju puter ručicu. 1 1
Recommended Posts