Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, YAO said:

Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna

To samo može da znači da je u katastrofalnoj fizičkoj kondiciji. Ali opet ne kapiram da nije mogao da odigra 5 ili 6 minuta.

• Like 1
Posted

Nespreman igrač može biti spreman samo za povredu. Bolje odmor i polako da ulazi u ritam. Ne znam gde jebeno svi žurite. 

• Like 3
Posted (edited)
2 minutes ago, quentin said:

To samo može da znači da je u katastrofalnoj fizičkoj kondiciji. Ali opet ne kapiram da nije mogao da odigra 5 ili 6 minuta.

On je prošao kompletne pripreme sa Sunsima ali pitanje je koliko je trenirao od trenutka kad je saznao da je cutovan do potpisa za nas.

Edited by bodo
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, YAO said:

Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna

Jesu, ali isto tako sledi duplo kolo, sa malo dužim putovanjem, tako da ima i logike da se odmori.

Posted

Hvatanje kondicije u takmicarskoj utakmici - solidan put do povrede.

Samo mi neki insekt ne da mira da nije odmor u pitanju

Ovaj klub me pravi na ludaka

conspiracy-theory.gif.aa32510352335a93395eab0d5002645b.gif

• Like 4
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Hvatanje kondicije u takmicarskoj utakmici - solidan put do povrede.

Samo mi neki insekt ne da mira da nije odmor u pitanju

Ovaj klub me pravi na ludaka

conspiracy-theory.gif.aa32510352335a93395eab0d5002645b.gif

Буквално једино што ме теши је што је СК још увек полуреспектабилан што се информација тиче, ништа ме не би чудило.

• Like 1
Posted

Stvarno se nadam da će Saša vremenom strogo limitirati Mekintajerovu šutersku slobodu, previše napada nam propadne na njegovo ciglarenje gde su šanse da pogodi 3%.

• Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Stvarno se nadam da će Saša vremenom strogo limitirati Mekintajerovu šutersku slobodu, previše napada nam propadne na njegovo ciglarenje gde su šanse da pogodi 3%.

Meni najvise smeta kad pogodi trojku pa sledeci napad obavezno digne najdebilniju mogucu preko ruke.

• Like 1
Posted (edited)

Имам осјећај да Семјуелу Џексону Оџелеју свака промашена трица буде у први обруч. 

Ево је!

Е трт... никако да преломимо

Edited by Big Ticket
Posted (edited)

За Мекинтајера је бар лако, ако му прве две не упадну, забранити му да шутира, осим ако је сам у хали.

Едит: таман да напишем после тројке Семија да се одвојисмо, кад мало морген.

Edited by Сандро Лаки Ђентиле
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...