СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Sinnerman said: Tresem se, ne znam kako da se I D E N T I F I K U J E M sa ovom legijom stranaca. Pet d o m a c i h igraca sa minutima danas 2
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ćelafuto ubacio Plavšu samo da ubije Atamana u pojam, ništa više. Da mu vrati što je poveo mečku Lesora sa sobom kao mamac.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Pa nismo jos. Mislio sam da ce ga maknut na tajmautu. Prva greska Saleta vcrs
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sta izigrava Obradovic sa Plavsicem Edited 5 hours ago by DijametralnoSuprotan 1
vladi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgubismo momentum zbog panjine plavsica, vecu neznalicu nismo imali
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sta ce ti ovaj Plavsic brate moj.... samo minus 12 Hvala boze da imamo Kodija, svaka cast ❤️! Edited 5 hours ago by Saxon01 1
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema smisla ovo s Plavšom. Nije on kriv, ali njemu jednostavno nije mjesto na parketu na ovom nivou.
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ubi nas plavsa za 5min cemu to? jel sve ok sa izunduom?
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Škk je Obradoviću sa Plavsicem, čovek ih sam vratio u utakmicu. 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izglupirao se Kodi, pa asistiraj covece, upropasti napad ambicijom da pogodis trojku po svaku cenu. 4
Recommended Posts