berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Oho pa bas da nas brine Butler posle jedne jebene utakmice ejjj majstore. Pa tebe ni Sfero nije brinuo uopste 1 1 3
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Usao nam Spartak u glavu. Bas blam. Edited 6 hours ago by DijametralnoSuprotan
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jebiga, previse gluposti na kraju. Idemo dalje. Cestitke Spartaku.
Los_Pollos_Hermanos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Користан пораз, од доброг тима. Боље ође него у ЕЛ. 2
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jeste da je coveku prva tekma ovde ( ne racunam Makabi ), ali me brine Batlerov decision making jer nam treba koliko vec sutra u ovakvoj situaciji 1
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Previše minuta za Dobrića i Kalinića. Ali dobro, ABA liga ionako služi samo tome da Spartak nas pobjeđuje.
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Yago zaslužio šamaranje na +8 umesto da asistira Izundu za +10 i kraj rekne,on glumi budalu i daje neki pas iza ledja i od tad kreće strmoglav. Sudjenje komedija. Edited 6 hours ago by Zadnji vezni
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mante se Batlera. Bukvalno došao pre par dana. Siguran sam da i ne poznaje sve igrače sa kojima igra. Više me brine kapiten i veseli Jagiša. 2
Recommended Posts