Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nedelju dana praznik da bude kad propadne arena i ova mafija... 10
Zvezdaš96 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Čekajte od 16 arena sport mi ni na jednoj nemamo meč, važniji su cak i Elče i razni klubovi, a aba ligu ko šiša, da stvar bude gora ni na arena 10 nema i opet kasni, a i kad ima prenos uvek prekida secka nekada se iskljuce iz prenosa na 5 minuta i propustimo i vise. Takodje zvanicni youtube kanal aba lige ne daje ni skracene snimke ni ceo mec od ove sezone ne znam zbog cega. I kako mi da pogledamo onda pocetak meca Spartak- Zvezda koji je derbi kola recite mi?? Mozemo li videtii na nekoj hrvatskoj bosanskoj areni sport ovaj meč od pocetka, ima li link na internetu neki da prenose??
djenkoslav Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kaze lik ima vremena da vidimo ponovo golove... I onda set reklama, a utakmica traje. Ne verujem sta slusam i gledam. 7
Bagzzi Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Batler promašaj za 2, pa promašaj za 3, pa nesportska...
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 26 kanala ima odvratna gamad i nisu u stanju negde da stave prenos privremeno... 1
suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kombinuju Mekintajer i Jago na vrhu kapice 😄Miljenovic 5 poena dao.
quentin Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ovo što Arena radi je sabotaža. Nema drugog objašnjenja. Zna se koliko fudbal traje. Zna se da neće stići da se uključe na početak, ali ne pada ima na pamet da prebace na neki drugi kanal. Edited 13 hours ago by quentin 2
Webad Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pomeris baskoniu i tenerife i svi srecni..nego ajde. Amateri 1
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, NMX said: I ne ide prenos nigde dok ovi nesrecnici ne daju izjave? Pa onda reklame za mocart, meridijan, soker, balkan, admiral i maxbet pa za potencijal, vijagru i prostamol pa da vidimo sta ima u Subotici Dakle, posle Miloja idu redom Mocartbet Maxbet Mocartbet Sport vision Balkanbet Mocartbet Maxbet Office shoes Volcanobet Balkanbet Mocartbet Maxbet Nije me mrzelo da pise. Ovo je jebeno neverovatno. Sramotno 3 8 2
Dobar Los Milos Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 55 reklama za kladionice, pa pravo u tajmaut... 4
mister-no Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne videsmo trojku Batlera i dva faula Pu mamu vam jebem da vam jebem 2
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nismo videli prvu trojku Batlera u svetom dresu zbog smrdljive ćaci televizije. Moraju da gore. 8 1
Sinnerman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nismo videli pola četvrtine jer smo morali da čujemo šta šaban Milojević ima pametno da kaže nakon još dva izgubljena boda protiv nekih amatera. 1
Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako je gadna Arena, najgadnija televizija ikada, svi su ogavni na njoj! Inace pvaj snimak odozgo je jos ogavniji.
suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, mister-no said: I sad Jaga da gledamo Kad zaigram skacu svi svud se cuje Jago, Jago 😄 1
Recommended Posts