Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čekajte od 16 arena sport mi ni na jednoj nemamo meč, važniji su cak i Elče i razni klubovi, a aba ligu ko šiša, da stvar bude gora ni na arena 10 nema i opet kasni, a i kad ima prenos uvek prekida secka nekada se iskljuce iz prenosa na 5 minuta i propustimo i vise. Takodje zvanicni youtube kanal aba lige ne daje ni skracene snimke ni ceo mec od ove sezone ne znam zbog cega.

I kako mi da pogledamo onda pocetak meca Spartak- Zvezda koji je derbi kola recite mi??

Mozemo li videtii na nekoj hrvatskoj bosanskoj areni sport ovaj meč od pocetka, ima li link na internetu neki da prenose??

Posted (edited)

Ovo što Arena radi je sabotaža. Nema drugog objašnjenja.

Zna se koliko fudbal traje. Zna se da neće stići da se uključe na početak, ali ne pada ima na pamet da prebace na neki drugi kanal.

Edited by quentin
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, NMX said:

I ne ide prenos nigde dok ovi nesrecnici ne daju izjave?

Pa onda reklame za mocart, meridijan, soker, balkan, admiral i maxbet pa za potencijal, vijagru i  prostamol pa da vidimo sta ima u Subotici

Dakle, posle Miloja idu redom

Mocartbet

Maxbet

Mocartbet

Sport vision

Balkanbet

Mocartbet

Maxbet

Office shoes

Volcanobet

Balkanbet

Mocartbet

Maxbet

Nije me mrzelo da pise. Ovo je jebeno neverovatno. Sramotno

• Like 3
  • Tuzno 8
  • WOW 2
Posted

Nismo videli pola četvrtine jer smo morali da čujemo šta šaban Milojević ima pametno da kaže nakon još dva izgubljena boda protiv nekih amatera. 

• Like 1
Posted

Kako je gadna Arena, najgadnija televizija ikada, svi su ogavni na njoj! 

Inace pvaj snimak odozgo je jos ogavniji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...