Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Da sam Motiejunas ne bih mesec dana pričao sa Kalinićem što je upropastio ovakvu asistenciju. Edited 7 hours ago by Volter 3 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Issey said: Ovaj Kuruc je retko glup igrač... Sta si rekao?
Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mnogo dobre igracee imamo. Dajte Motejunasu ugovor do krajaaaa odmah! 2
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Plavša ko zapeta puška na klupi Samo čeka da uđe opalićee to se zna Edited 7 hours ago by mister-no 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mali se nameće, moraće Butler i Graham da riljaju za minute. 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Šteta za bacanja i faul Nwore, mogao je pasti još jedan 30+ PIR. 2
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Је л’ све у реду са Чимом од оног ударца? Ma sigurno jeste Nema potrebe
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Brate mi delujemo kao top tim ovde.U Ip na leru i onda u IIp ubacili u masinu i lagano 15+ Just now, JPM said: Drugo poluvreme kao da je radila oklagija u svlacionici. Nije nego smo samo malo ubacili u brzinu vise.Sto je ok.
Bode Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Crni said: Mnogo dobre igracee imamo. Dajte Motejunasu ugovor do krajaaaa odmah! Mnogo pametniju ekipu takodje. Ovo je mozda i presudno.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo i Davidovca, sad su poželjne egzbicije i šutevi s jedne noge. Ajmo Deki.
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali CMM sa Kobijevim celebrationom hand on fire Ne mogu 🤣🤣 6
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Strasna skupina momaka ❤️ Imam utisak da su dugo zajedno
Recommended Posts