K.Dot Posted April 10 Posted April 10 Na 10 razlike odem do wc-a, vratim se za minut ono izjednačeno. 1
Žilee Posted April 10 Posted April 10 P ljudi moji zar treba i ovde da nas kradu ,sta tek u madridu ocekivati 4
K.Dot Posted April 10 Posted April 10 Brate mili kako je izvaljena ova Batlerova igra, zašto mu Saša ne pomogne malo, ne mora svaki napad da igra 1 na 5. 2
fradler Posted April 10 Posted April 10 Smrt, porez i Batlerov jeziv prvi potez na utakmici. Neverovatno da smo u egalu posle onakvog otvaranja...
vinogradskaopera Posted April 10 Posted April 10 Moga bi Batler malo na ladjenje, pa nek ni ne ulazi.
Maksim Posted April 10 Posted April 10 Kakva odbrana u utakmici sezone sve te jebalo, jos je stavio Dobrica da se blamira protiv Ertela.. 2 1
Shunsuke Nakamura Posted April 10 Posted April 10 Nerealno loša odbrana. Kao da čuvamo Voriorse iz prajma. Duva promaja na sve strane.
Sector Posted April 10 Posted April 10 Asvel je napadački jeziva ekipa za el nivo ali tu smo mi da ih učinimo ofanzivnom mašinom.
Henry Chinaski Posted April 10 Posted April 10 Batler se u napadu kreće mnogo pasivno, prelako ga je čuvati
Taki Posted April 10 Posted April 10 Just now, Sector said: Asvel je napadački jeziva ekipa za el nivo ali tu smo mi da ih učinimo ofanzivnom mašinom. Stvarno nevjerovatno i neobjasnjivo,
Čočo Posted April 10 Posted April 10 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Tu je i Butler Nadam se da su ovo znaci da je ponovo živ. 💪
DijametralnoSuprotan Posted April 10 Posted April 10 Sta je hteo Butler sa ovim napucavanjem u tablu? 💀
drakon1 Posted April 10 Posted April 10 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je hteo Butler sa ovim napucavanjem u tablu? 💀 Centaršut valjda. 1
Recommended Posts