Žilee Posted March 25 Posted March 25 Ima i Saletove krivice,ali ako igraci sami ne umeju da se motivisu i ovakvoj sezoni i zavrsnici iste,onda nemamo o cemu da pricamo.Najlakse je po treneru ali sira slika totalno drugacija 1
McLeod Posted March 25 Posted March 25 Just now, Dzo23 said: Da si mi živ i zdrav, ne znam koliko pratiš, ali rjetke su utakmice da ne primimo 50+ za pol. Čak i u aba ligi, za EL je izlišno komentarisati. Pratim i znam da ste divljaci, ali ovo je novi nivo.
DijametralnoSuprotan Posted March 25 Posted March 25 8 minutes ago, Cavani said: Na 11-20 izvodi razigrane Dobrica i Nworu i ubija momentum skroz, mora sablon da se ispostuje. 'Da zadrzi svezinu' Obradovic nije sposoban da vodi ovu ekipu. 1
Вујке Posted March 25 Posted March 25 7 minutes ago, Žilee said: Pa osim Batlera ,u zavrsnicama ko je pokazao muda? Ovde pricam o igracima koji vole da resavaju utakmice al ne umeju,CMM Nwora Chima? Ne umeju pod pritiskom da igraju i to je prosto tako Нвора није тремарош, Коди и Чима јесу... 1
Cavani Posted March 25 Posted March 25 12 minutes ago, srlepajce said: Vodio si 20:11 i zavrsis prvo 42:52 Ne znam sta treba da se pise da je sve cveće i proleće Nekima je smisao bitisanja na forumu lov na neverne navijace. 1 1
Nini3112 Posted March 25 Posted March 25 Ja ne verujem u pobedu ovde,zbog govora tela igraca,igraju kao da im je svejedno Neverovatno kako se svake sezone raspadnemo u ovom delu sezone
fradler Posted March 25 Posted March 25 (edited) Potcenjuje se Baskonija, nije to uopšte loša ekipa, posebno na svom terenu. Forest i Luvavu bi bili pojačanja za svaki el tim, a ima tu još nekoliko zanimljivih igrača. Pakuju oni redovno stotke, npr. Žalgirisu (koji je sinonim za čvrstu ekipu) pre koje kolo ili Realu u finalu kupa. Ali naš pristup je sramotan. Neverovatna malokrvnost i potpuno jeziv govor tela. Uopšte ne mogu da dešifrujem o čemu se radi, da li je prepotentnost, preplašenost ili ih prosto boli kurac. Edited March 25 by fradler 2
Maksim Posted March 25 Posted March 25 2 minutes ago, Steve Gerrard said: Slazem se, ovako zdravim razmisljanjem kakvo saljete je pravi recept do titule. Idemo jos jace. Na poluvremenu sviramo kraj tekme i sezone. Pljuvacko depra stavom do titule Ae brate ne lupaj majke ti, imaju punu dvoranu od 20000 ljudi svaku jebenu utakmicu imaju navijace na svakom jebenom gostovanju i to sto su ljudi opravdano bijesni na nekom forumu je bas veliki problem.Previse je ulozeno u ovu ekipu da bi ovako izgledala u najbitnijem periodu sezone i ljudi su potpuno opradvano nezadovoljni. 2
Glavonjic Posted March 25 Posted March 25 Mislim da je Obradovic uopšte nije osetio trenutak u prvoj četvrtini i zato je prerano krenuo sa rotacijama. Dobrić je stisnuo lepo bekove, Nwora je ušao dobro i mogao je da ih jaše jos neki minut više. Ovako nista nije dobio sa izmenama naročito sa Bolombojem koji nije bio nikakav faktor ispod kosa. Čima u odbrani mi je veći problem od Nwore, dođu mu momenti kad bukvalno počne da juri koga stigne. U paketu sa Nworom to ne moze nijedna timska odbrana da istrpi.
TB Told Posted March 25 Posted March 25 1 minute ago, Nini3112 said: Ja ne verujem u pobedu ovde,zbog govora tela igraca,igraju kao da im je svejedno Neverovatno kako se svake sezone raspadnemo u ovom delu sezone Osim prošle, koje to još sezone? 1
Dzo23 Posted March 25 Posted March 25 Vuk se raspao. Ovo je ona druga strana medalje kod njega jer ne postoji između.
dunaj95 Posted March 25 Posted March 25 Kad imaš tremu i kad osjetiš pritisak... skrati ti se rukaaaaaa.... ne pogađaš, fulaš zicere... kad si pod pritiskom ne izađeš na teren spuštenih gaća i primiše od raspale Baskonije 50p... Pa to nikad u životu nisam ekipu vidio da se prepadne nečegaaaaa (top 10 moš misliti baukaaaaa auuuuu) I NE IGRAŠ ODBRANUUUU IGRAČE NEKA JE STID I SRAM...Ništa drugo...
Ivo.Srbija Posted March 25 Posted March 25 Gledaj sad i ove mentole od sudija, mogli su mu bar jedan faul svirati.
DijametralnoSuprotan Posted March 25 Posted March 25 Ne mora Bolomboj da uvek ukuca loptu iz sve snage moze obican zicer od tablu da spakuje. Cesto mu se ovo desava. 1
dunaj95 Posted March 25 Posted March 25 Gledaj ove čupave bitange on nešto objašnjava Bolomboju... u stav p... ti materina...
vladi Posted March 25 Posted March 25 Bice ovo +20 razlike. Dzabe se mi lozimo da mozemo nesto u play offu, jednostavno imamo luzerski mentalitet koji god tim okupili
Recommended Posts