Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Ima i Saletove krivice,ali ako igraci sami ne umeju da se motivisu i ovakvoj sezoni i zavrsnici iste,onda nemamo o cemu da pricamo.Najlakse je po treneru ali sira slika totalno drugacija

• Like 1
Posted
Just now, Dzo23 said:

Da si mi živ i zdrav, ne znam koliko pratiš, ali rjetke su utakmice da ne primimo 50+ za pol. Čak i u aba ligi, za EL je izlišno komentarisati.

Pratim i znam da ste divljaci, ali ovo je novi nivo. 

Posted
7 minutes ago, Žilee said:

Pa osim Batlera ,u zavrsnicama ko je pokazao muda? Ovde pricam o igracima koji vole da resavaju utakmice al ne umeju,CMM Nwora Chima? Ne umeju pod pritiskom da igraju i to je prosto tako

Нвора није тремарош, Коди и Чима јесу...

• Like 1
Posted
12 minutes ago, srlepajce said:

Vodio si 20:11 i zavrsis prvo 42:52 

Ne znam sta treba da se pise da je sve cveće i proleće 

Nekima je smisao bitisanja na forumu lov na neverne navijace.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ja ne verujem u pobedu ovde,zbog govora tela igraca,igraju kao da im je svejedno

Neverovatno kako se svake sezone raspadnemo u ovom delu sezone

Posted (edited)

Potcenjuje se Baskonija, nije to uopšte loša ekipa, posebno na svom terenu. Forest i Luvavu bi bili pojačanja za svaki el tim, a ima tu još nekoliko zanimljivih igrača. Pakuju oni redovno stotke, npr. Žalgirisu (koji je sinonim za čvrstu ekipu) pre koje kolo ili Realu u finalu kupa. 

Ali naš pristup je sramotan. Neverovatna malokrvnost i potpuno jeziv govor tela. Uopšte ne mogu da dešifrujem o čemu se radi, da li je prepotentnost, preplašenost ili ih prosto boli kurac.

Edited by fradler
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, Steve Gerrard said:

Slazem se, ovako zdravim razmisljanjem kakvo saljete je pravi recept do titule. Idemo jos jace. Na poluvremenu sviramo kraj tekme i sezone.

Pljuvacko depra stavom do titule 

Ae brate ne lupaj majke ti, imaju punu dvoranu od 20000 ljudi svaku jebenu utakmicu imaju navijace na svakom jebenom gostovanju i to sto su ljudi opravdano bijesni na nekom forumu je bas veliki problem.Previse je ulozeno u ovu ekipu da bi ovako izgledala u najbitnijem periodu sezone i ljudi su potpuno opradvano nezadovoljni.

• Like 1
Posted

Mislim da je Obradovic uopšte nije osetio trenutak u prvoj četvrtini i zato je prerano krenuo sa rotacijama. Dobrić je stisnuo lepo bekove, Nwora je ušao dobro i mogao je da ih jaše jos neki minut više. Ovako nista nije dobio sa izmenama naročito sa Bolombojem koji nije bio nikakav faktor ispod kosa.

Čima u odbrani mi je veći problem od Nwore, dođu mu momenti kad bukvalno počne da juri koga stigne. U paketu sa Nworom to ne moze nijedna timska odbrana da istrpi.

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Ja ne verujem u pobedu ovde,zbog govora tela igraca,igraju kao da im je svejedno

Neverovatno kako se svake sezone raspadnemo u ovom delu sezone

Osim prošle, koje to još sezone?

• Like 1
Posted

Kad imaš tremu i kad osjetiš pritisak... skrati ti se rukaaaaaa.... ne pogađaš, fulaš zicere... kad si pod pritiskom ne izađeš na teren spuštenih gaća i primiše od raspale Baskonije 50p...

Pa to nikad u životu nisam ekipu vidio da se prepadne nečegaaaaa (top 10 moš misliti baukaaaaa auuuuu) I NE IGRAŠ ODBRANUUUU

IGRAČE NEKA JE STID I SRAM...Ništa drugo...

Posted

Bice ovo +20 razlike. Dzabe se mi lozimo da mozemo nesto u play offu, jednostavno imamo luzerski mentalitet koji god tim okupili 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...