Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Ono gostovanje svevisnjeg na rts u mi uliva nadu da se mag od trenera nece zadrzati sledece sezone.

Nedostaje mi Jagisa!

• Like 1
Posted

Eto, malo da Sale uživo gleda kako se igra odbrana. 

Just now, Valensija said:

Mislim da nijednom nismo gurnuli loptu pod kos. 

Nismo ali smo zato 3 od 4 napada okinuli trojku. Trenerski mag.

Posted

Baš loše izgledamo i sve mi deluje nekako na silu. Fener je u fazonu tiha voda breg roni. Iz minusa, došli do egala, pa povedu 3-4, pa mi smanjimo, oni odbiju i podignu na 5-6, pa mi smanjimo, opet odbiju i podignu na 7-8, itd. Sada je 9 razlike. Ovako će da nas dave do 15-29 razlike, pa se ti vadi protiv prvog na tabeli. 

Posted

Taker nas razgrce pod kosem, a Odzelej ukupno od 20 minuta sakupio čitavih 6 u prvom poluvremenu. 

Covek koji može koliko toliko da parira igra 6 minuta, za to vreme moćni Dobric igra odbranu nad pomenutim igračem

• Like 3
Posted

Bez trenera se košarka ne igra

Takodje bez plejmejkera i mozga kod igrača

A zanimljiv je i ovaj što je navodno dobio novi klub pa se naprasno ugasio posle kupa

Fener očekivano sa pola gasa.Da dodaju gas oda na -20 lagano

Zvezda nekoliko utakmica nema ni napad ni odbranu.Sad kad neku odbranu i odigra ne materijalizuje to do kraja

Napad i dalje pakao

Pustili Milera i čupavca da šutiraju trojke i jebe im se

Posted

Ovde fali plej za pozicioni napad ,i makar jedan igrac koji ume da zida i igra na niskom postu,mi nismo imali ove sszone niti jednom neko zidanje od visokih igraca.

Posted
2 minutes ago, No name said:

Taker nas razgrce pod kosem, a Odzelej ukupno od 20 minuta sakupio čitavih 6 u prvom poluvremenu. 

Covek koji može koliko toliko da parira igra 6 minuta, za to vreme moćni Dobric igra odbranu nad pomenutim igračem

I za tih 6minuta odigrao jedno veliko ništa, tako da mu je i to puno.

• Like 1
Posted

Fener je jedva na 50%, a rutiniraju nas... Već sam pisao da me ćelavi nije dojmio ni nakon serije pobeda na gostovanjima, a ovo što sad pokazuje je master class nemača pojma. Ovo nije igra ni za plej in... Jeste Fener jak, ali ovo kako on vodi je i laiku jasno da ne valja... 

Prvih par minuta na energiju, pa onda raspad... Čekam ćelavog da ponovo pukne od grobara, kada će valjda konačno dobiti nogobulj... 

Čak i čuvari vatre zaćutali, toliko je loše... 

• Like 1
Posted

Sve je ovo očekivano. Oni rastereceni,  uz gomilu pobeda, ruka se opustila i to je to.

Da smo dobili Bajern mogli smo da udjemo rastereceni,  pa sta uradimo, i da igramo opušteno protiv Šampiona Evrope,   sad  treba da se vadimo protiv ekipe koja nije izgubila dva meseca. Kako da ne.

Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Bhirch nam jebaše mater na skoku. Retko viđena dominacija u Areni. Ne možemo mu ništa.

Nije samo on. Generalno sa tim imamo problem... 

Posted
1 minute ago, Issey said:

Čekam ćelavog da ponovo pukne od grobara, kada će valjda konačno dobiti nogobulj... 

Kad je prosuo +16 protiv onog partizana ovo ce lagano da uradi

Posted
1 minute ago, No name said:

Sve je ovo očekivano. Oni rastereceni,  uz gomilu pobeda, ruka se opustila i to je to.

Da smo dobili Bajern mogli smo da udjemo rastereceni,  pa sta uradimo, i da igramo opušteno protiv Šampiona Evrope,   sad  treba da se vadimo protiv ekipe koja nije izgubila dva meseca. Kako da ne.

Dali su 42 poena ne 65. Dobijaju nas disciplinom i borbom.

Posted

THT i Biberovic imaju 1/11 iz igre, docim je Moneke ubacio tri trojke, prvi put u sezoni (samo jednom je ubacio 2). I gubimo komotnih desetak razlike na poluvremenu. Alal vera, celavi.

Posted

Saša je mag da ne iskoristi unutrašnje igrače. Potpuno bez unutrašnje igre kao sto mu je uostalom trademark tokom cijele karijere. 

Bekovi imaju sva moguca ovlascenja a centri da trče gore-dole i skaču. 

Očajno izdanje.

• Like 2
Posted (edited)
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Dali su 42 poena ne 65. Dobijaju nas disciplinom i borbom.

Kakve veze ima sa čim nas dobijaju? Ovde i jeste problem sto te peglaju 10 razlike,  a nisu u elementu. Drže nas na rastojanju sa pola gasa.  Sad nas gaze odbranom, sledeći put će šutem. Ovde smo miljama daleko od bilo kakvog egala a kamoli pobede. 

Edited by No name
Posted
3 minutes ago, Bejn said:

Nije problem izgubiti od Fenera u BG. Problem je na šta mi ličimo. Baš sramotno.

Nije da nisi već pukao od Makabija,Bajerna,onakvog Partizana ... 

Ovako sad je svaki poraz problem

Posted
3 minutes ago, Žilee said:

Pod hitno da se trgnu Nwora i Batler ,jedan bi bio dovoljan. 

Svaka cast kako ti se da ista pisati pored ovih sto su docekali svojih 5 minuta