Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ono gostovanje svevisnjeg na rts u mi uliva nadu da se mag od trenera nece zadrzati sledece sezone. Nedostaje mi Jagisa! 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Eto, malo da Sale uživo gleda kako se igra odbrana. Just now, Valensija said: Mislim da nijednom nismo gurnuli loptu pod kos. Nismo ali smo zato 3 od 4 napada okinuli trojku. Trenerski mag.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Baš loše izgledamo i sve mi deluje nekako na silu. Fener je u fazonu tiha voda breg roni. Iz minusa, došli do egala, pa povedu 3-4, pa mi smanjimo, oni odbiju i podignu na 5-6, pa mi smanjimo, opet odbiju i podignu na 7-8, itd. Sada je 9 razlike. Ovako će da nas dave do 15-29 razlike, pa se ti vadi protiv prvog na tabeli.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Taker nas razgrce pod kosem, a Odzelej ukupno od 20 minuta sakupio čitavih 6 u prvom poluvremenu. Covek koji može koliko toliko da parira igra 6 minuta, za to vreme moćni Dobric igra odbranu nad pomenutim igračem . 3
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bez trenera se košarka ne igra Takodje bez plejmejkera i mozga kod igrača A zanimljiv je i ovaj što je navodno dobio novi klub pa se naprasno ugasio posle kupa Fener očekivano sa pola gasa.Da dodaju gas oda na -20 lagano Zvezda nekoliko utakmica nema ni napad ni odbranu.Sad kad neku odbranu i odigra ne materijalizuje to do kraja Napad i dalje pakao Pustili Milera i čupavca da šutiraju trojke i jebe im se
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jezivo je jak Fener, nista se mi ovde ne pitamo.Odbrana koju igraju je bas onako da se smrznes
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovde fali plej za pozicioni napad ,i makar jedan igrac koji ume da zida i igra na niskom postu,mi nismo imali ove sszone niti jednom neko zidanje od visokih igraca.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bhirch nam jebaše mater na skoku. Retko viđena dominacija u Areni. Ne možemo mu ništa.
keli165 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, No name said: Taker nas razgrce pod kosem, a Odzelej ukupno od 20 minuta sakupio čitavih 6 u prvom poluvremenu. Covek koji može koliko toliko da parira igra 6 minuta, za to vreme moćni Dobric igra odbranu nad pomenutim igračem . I za tih 6minuta odigrao jedno veliko ništa, tako da mu je i to puno. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fener je jedva na 50%, a rutiniraju nas... Već sam pisao da me ćelavi nije dojmio ni nakon serije pobeda na gostovanjima, a ovo što sad pokazuje je master class nemača pojma. Ovo nije igra ni za plej in... Jeste Fener jak, ali ovo kako on vodi je i laiku jasno da ne valja... Prvih par minuta na energiju, pa onda raspad... Čekam ćelavog da ponovo pukne od grobara, kada će valjda konačno dobiti nogobulj... Čak i čuvari vatre zaćutali, toliko je loše... 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Gudura said: Jezivo je jak Fener, nista se mi ovde ne pitamo.Odbrana koju igraju je bas onako da se smrznes To sam i ja rekao ortaku. Naročito sa ovakvim suđenjem. Ali ipak, kada ti jebeni Bitim vadi živu loptu na prenosu znaš da je i do tebe.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve je ovo očekivano. Oni rastereceni, uz gomilu pobeda, ruka se opustila i to je to. Da smo dobili Bajern mogli smo da udjemo rastereceni, pa sta uradimo, i da igramo opušteno protiv Šampiona Evrope, sad treba da se vadimo protiv ekipe koja nije izgubila dva meseca. Kako da ne.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bhirch nam jebaše mater na skoku. Retko viđena dominacija u Areni. Ne možemo mu ništa. Nije samo on. Generalno sa tim imamo problem...
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Issey said: Čekam ćelavog da ponovo pukne od grobara, kada će valjda konačno dobiti nogobulj... Kad je prosuo +16 protiv onog partizana ovo ce lagano da uradi
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije problem izgubiti od Fenera u BG. Problem je na šta mi ličimo. Baš sramotno.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, No name said: Sve je ovo očekivano. Oni rastereceni, uz gomilu pobeda, ruka se opustila i to je to. Da smo dobili Bajern mogli smo da udjemo rastereceni, pa sta uradimo, i da igramo opušteno protiv Šampiona Evrope, sad treba da se vadimo protiv ekipe koja nije izgubila dva meseca. Kako da ne. Dali su 42 poena ne 65. Dobijaju nas disciplinom i borbom.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pod hitno da se trgnu Nwora i Batler ,jedan bi bio dovoljan. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago THT i Biberovic imaju 1/11 iz igre, docim je Moneke ubacio tri trojke, prvi put u sezoni (samo jednom je ubacio 2). I gubimo komotnih desetak razlike na poluvremenu. Alal vera, celavi.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Saša je mag da ne iskoristi unutrašnje igrače. Potpuno bez unutrašnje igre kao sto mu je uostalom trademark tokom cijele karijere. Bekovi imaju sva moguca ovlascenja a centri da trče gore-dole i skaču. Očajno izdanje. 2
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeste Fener jak ali ovde nije nista specijalno Problem je sto mi posle Kupa po obicaju ne licimo ni na sta 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Dali su 42 poena ne 65. Dobijaju nas disciplinom i borbom. Kakve veze ima sa čim nas dobijaju? Ovde i jeste problem sto te peglaju 10 razlike, a nisu u elementu. Drže nas na rastojanju sa pola gasa. Sad nas gaze odbranom, sledeći put će šutem. Ovde smo miljama daleko od bilo kakvog egala a kamoli pobede. Edited 1 hour ago by No name
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Bejn said: Nije problem izgubiti od Fenera u BG. Problem je na šta mi ličimo. Baš sramotno. Nije da nisi već pukao od Makabija,Bajerna,onakvog Partizana ... Ovako sad je svaki poraz problem
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Žilee said: Pod hitno da se trgnu Nwora i Batler ,jedan bi bio dovoljan. Svaka cast kako ti se da ista pisati pored ovih sto su docekali svojih 5 minuta
Recommended Posts